IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари разказал на сина си за баба Даяна

27 април 2022 10 50

Арчи вече знае, че тя бди над тях

Getty

Getty

Принц Хари е разказал на сина си за покойната му баба принцеса Даяна. Това призна той в интервю за Today, дадено по време на Invictus Games. Освен за това колко важни са игрите за него, там той разкри и подробности за това как отглежда своите деца.

Първородният син на херцога и херцогинята на Съсекс знае вече колко добра е била неговата баба и това, че е починала. Когато питат татко му за това какво точно, той отговаря: „В много голяма степен“.

„Не му разказвам всички неща, които се случиха, но със сигурност от сорта „Това е баба Даяна“ и донесох няколко снимки в къщата.

Принц Хари е само на 12 години, когато майка му Даяна, принцеса на Уелс, почива. Почти 25 години по-късно, той все още чувства нейното присъствие в живота си и иска и децата му да го усещат по свой начин.

Какво е разказал принц Хари на Арчи за Даяна?

Арчи БГНЕС

БГНЕС

„За мен (нейното присъствие е) постоянно. То беше през последните две години – повече от всякога“, призна той.

По-малкият син на принц Чарлз вярва, че покойната му майка е изиграла подобна роля за брат му, принц Уилям, особено в началните му години като родител.

„Почти сякаш е свършила работата си с брат ми и сега се е върнала да ми помага“, отбеляза принц Хари.

Даяна, Хари

Getty

Съпругът на Меган Маркъл призна, че децата му са родени в различно време, но все пак, той иска да предаде спомените си на Арчи и Лили. И те да знаят, че тя винаги бди над всички тях.

На въпрос дали смята, че принцеса Даяна би се гордяла с него, той отговаря без колебание:

„Сигурен съм, че е така“.

Хари и

БГНЕС

37-годишният Хари и 40-годишната Меган, са горди родители на две деца, които не обичат да показват много пред камерите. Синът им е на 2, докато тяхната малка Лилибет – на 10 месеца.

По-рано синът на Чарлз и Даяна сподели, че неговата дъщеря вече прави първите си стъпки и не може да бъде по-щастлив от това.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари