IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари разказа за срещата с кралицата

19 април 2022 15 00

С Меган Маркъл караха детски колички

БГНЕС

БГНЕС

Принц Хари сподели подробности за тайната му визита при английската кралица. Синът на принц Чарлз мина през Острова напът за Холандия. И най-сетне прегърна баба си, която го очаквала с голямо вълнение.

„Беше страхотно да я видя. Сигурен съм, че тя би се радвала да бъде тук, ако можеше“, каза той пред BBC, визирайки събитието Invictus Games в Хага.

Принц Хари е разговарял с Елизабет Втора очи в очи. Това е първата им среща на живо откакто той и съпругата му Меган Маркъл се оттеглиха от кралските си задължения. След като заживяха в САЩ, той дойде само за погребението на своя дядо – принц Филип. Но тогава двамата най-вероятно не са имали възможност за лична среща.

„Тя имаше много съобщения за отбора на Обединеното кралство, като аз вече предадох повечето от тях“, каза още херцогът на Съсекс.

37-годишният Хари обяснява, че разговорът му с монарха е бил основно за пътуването и изявите му в Холандия. Макар и да не споделя пред медията, той със сигурност ѝ се е извинил за това, че не е дошъл за възпоменателната служба за нейния съпруг – херцогът на Единбург.

Принц Хари и Меган Маркъл се забавляват с детски колички

Освен целувката на откриването на Invictus Games, известната двойка привлече вниманието и с непринуденото си поведение с деца, каращи детски колички. Те присъстваха на предизвикателство за каране на автомобили и показаха на двама малчугани, че знаят как да се забавляват.

За да тестват прецизността, уменията и работата на Хари и Меган в екип, организаторите накараха принц Хари да кара джип. Той трябваше да шофира по труден терен, а съпругата му бе отстрани и го аплодираше. После те показаха, че са запазили детското в себе си, качвайки се във возилата на двама малчугани.

Меган Маркъл сподели, че имала друго име за Арчи

Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор се казва синът на бившата актриса и принц Хари, който се роди през май 2019 г. Оказва се, че преди да му дадат името, те се колебаели върху друго, съобщава източник на PA Media.

Шери Макбейн, медицински офицер в Кралските военновъздушни сили на Обединеното кралство, участващ в Invictus Games, съобщава пред изданието, че съпругата ѝ Манди е говорила с Меган за техния син Харисън. Тогава самата тя признала, че много харесва името.

Меган Маркъл,

БГНЕС

По думите на Маркъл, тя се колебаела между Харисън и Арчи, но накрая избрала второто.

Арчи е съкратената форма на името Арчибалд. То идва от немска дума, която означава „отличителен и смел“. По-късно родителите на момченцето решиха да кръстят благотворителната си фондация Archewell.

„Свързахме се с тази концепция за благотворителната организация, която се надявахме да изградим един ден, и тя стана вдъхновение за името на нашия син. Да направиш нещо смислено, да направиш нещо, което има значение“, каза Меган след като се отделиха в САЩ.

Меган Маркъл,

БГНЕС

Докато бе на откриването на игрите в Холандия, учредени от него, Хари сподели, че малкият Арчи постоянно говори какъв иска да стане като порасне. „Когато говоря със сина си Арчи за това какъв иска да стане, когато порасне, някои дни той е астронавт, други дни е пилот – пилот на хеликоптер...“, каза той.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари