IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл за провала на принц Уилям и Кейт Мидълтън в турнето в Карибите

11 април 2022 17 50

Херцозите на Кеймбридж обаче получиха приятен подарък от Том Круз

Снимка: БГНЕС

Преди две седмици принц Уилям и Кейт Мидълтън завършиха дипломатическата си обиколка на Карибите. Двойката показа добро настроение като посети екскурзии, усвои местната култура и присъства на тържествени приеми. Нещата обаче не бяха толкова гладки.

Обиколката на кралските особи предизвика силна реакция – в някои региони се проведоха протести заради кралското посещение. Принц Хари и Меган Маркъл от своя страна следяха отблизо това пътуване и също го коментираха.

Близък приятел на кралското семейство сподели пред Heat World, че херцогът и херцогинята на Съсекс не са безразлични към проблемите на техните близки.

От една страна са разстроени, че турнето на херцозите на Кеймбридж се е провалило, а от друга се чувстват и леко доволни. „Разбира се, Хари и Меган проследиха цялата сага с интерес. Въпреки че Меган няма да се кара с Кейт или да се радва на провала ѝ по време на турнето, херцогът и херцогинята на Съсекс имат силно чувство за кармичен дълг“, добави източникът.

Според друг източник, този път принц Уилям и Кейт Мидълтън не са успели да уредят ситуацията с помощта на личния си чар. Той каза, че херцозите на Кеймбридж носят отговорност за действията на кралското семейство, а не само за своите действия.

Освен това преди ден кралският експерт Ед Оуенс каза, че ако Хари и Меган все още изпълняват задълженията на висши членове на кралското семейство, те ще се справят по-добре с подобно турне. Колумнистът добави, че Хари вече има добри отношения с Карибите.

Кралското турне бе насрочено да съвпадне със 70-годишнината на Елизабет II на трона. И както стана ясно, то не беше лесно за принц Уилям и Кейт Мидълтън. Въпреки това, след завръщането си у дома, двойката беше приятно изненадана от Том Круз. Актьорът поднесе на съпрузите необичаен подарък, който искрено ги зарадва.

Според Daily Mail, Крус е дал покани на кралската двойка за предварителна прожекция на Top Gun: Maverick, в който той участва. Двойката имаше честта да присъства на специална IMAX прожекция на Лестър Скуеър в Лондон. Заедно с тях на събитието пристигнаха и принцесите Юджини и Беатрис.

„Останалата част от киното беше затворена, за да се гарантира поверителност, а Уилям, Кейт и няколко други членове на кралското семейство – плюс няколко много доверени приятели – бяха първите, които видяха филма“, каза вътрешен човек.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Mimi ( преди 2 години )
Не сте нищо повече от махаленски клюкарки,а се смятате за журналисти.Провал? Защото имало и протести срещу посещението им.За разлика от Русия и Сев. Корея навсякъде има различни мнения,не цари ,,единство и сплотеност,,.Меган няма да се кара,но изпитва задоволство от това,че не всичко било безоблачно?!Нали за нея всичко е наред,да се радва.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар