IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл може и да засенчат другите от кралското семейство

20 май 2022 09 00

Херцозите на Съсекс с план да отбележат рождения ден на Лилибет, Уилям и Кейт са недоволни

Снимка: БГНЕС

Неведнъж кралски експерти са обяснявали, че не е добра идея принц Хари и Меган Маркъл да присъстват на отбелязването на юбилея на кралицата. Причината е, че те може да получат цялото внимание и да отместят фокуса от останалите в кралското семейство. Ето, че херцогът и херцогинята на Съсекс ще бъдат домакини на тържество в чест на бебето Лилибет в Лондон.

Още в началото на юни, само няколко дни след честването на платинената годишнина от управлението на Елизабет II, дъщерята на принц Хари и Меган, бебето Лилибет, ще навърши една година. Херцогът и херцогинята на Съсекс решиха да направят голямо тържество в Лондон и да съберат цялото семейство за събитието.

Като се има предвид, че Лилибет все още не се е появила официално на публично място, интересът към нея расте всеки ден. Първо, тя се нарича с двойно име - Лилибет-Даяна, което се отнася до две от най-емблематичните жени на британската монархия на съвремието - Елизабет II и лейди Даяна. И второ, дори и да е жител на Калифорния, тя все още официално е един от наследниците на трона на Великобритания.

Кралицата подкрепи идеята на Съсекс - да организират чаено парти с принцеса Юджини, Джак Брусбанк и техния син, както и вечеря със самата Елизабет II в Уиндзор. Но не всички бяха доволни. Принц Уилям все още не говори с принц Хари, а във връзката между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл „се чувства ледено и учтиво напрежение“.

Освен това планираното семейно събитие се пресича с други планове на Уилям и Кейт, които сега, очевидно, ще изчезнат на заден план. Кеймбридж се събра, за да почете паметта на принц Филип, чийто рожден ден се пада на 10 юни. 

Очаква се принц Хари и Меган Маркъл отново умишлено да привлекат цялото внимание към себе си, а престоят им в Лондон ще засенчи както годишнината на кралицата, така и траура за принц Филип.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари