IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарлийз Терон излиза с бившия на Хали Бери

20 май 2022 08 40

Актрисата се среща с модела Габриел Обри

Getty Images

Getty Images

Според най-новите слухове, след 7 години живот като необвръзана жена, Чарлийз Терон най-накрая е допуснала нов мъж в живота си. Става въпрос за канадския красавец Габриел Обри, който е по-известен като бащата на дъщерята на Хали Бери - Нала.

Според списание Us Weekly 46-годишната носителка на "Оскар" се среща с горещия 45-годишен модел от изеестно време като връзката им била непринудена, но пък двамата се наслаждавали на времето си заедно.

Актрисата и канадецът бяха свързани в афера  за първи преди през 2017 г., след като бяха снимани заедно, но тогава Терон отрече слуховете, че излиза с Габриел с думите: „Никога не съм го срещала. Добре де, срещнах го за около три секунди и просто му казах „Здравей!“, защото децата ни ходят на едно и също училище.“

Южноафриканската звезда е майка на дъщерите Джаксън на 10 и Август на 8 години, които тя осинови съответно през 2012 и 2015 г. Обри от своя страна споделя 14-годишна дъщеря с бившата си половинка Хали Бери, от която се раздели през 2010 г.

Чарлийз за последно имаше връзка през лятото на 2015 г. и то не с кого да е, ами с Шон Пен, с когото излизаше в продължение на година и половина.

През 2020 г тя каза в интервю следното:  „Бях на няколко срещи, но истината е, че не съм имала връзка с никого повече от пет години.“ Тя обаче допълни, че се чувства доволна от живота си като самотна жена. Тя добави: „По принцип съм отворена за нова любов, но пък и имам чувството, че харесвам живота си такъв, какъвто е момента."

Блондинката имаше връзка с фронтмена на "Third Eye Blind" Стефан Дженкинс от 1998 до 2001 г. По-късно тя беше обвързана с акьора Стюарт Таунсенд между 2001 и 2009 г.

В интервю пред колежката си Дрю Баримор Терон каза: „Не се чувствам самотна. След като станах майка сякаш станах по-малко заинтересована от романтиката. Твърде много работа е да си родител.“

обри и

Снимка: Getty

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари