IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарлийз Терон и Том Харди – на границата на сбиване

24 февруари 2022 15 00

Седем години след излизането на „Лудия Макс: Пътят на яростта“ актьорите споделят истината

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Чарлийз Терон и Том Харди най-накрая признаха за проблемите си по време на снимките на „Лудия Макс: Пътят на яростта“ през 2015 година.

В част от книгата на Кайл Бюканън „Кръв, пот и хром: Лудата и истинска история на Лудия Макс: Пътят на яростта“, публикувана от Vanity Fair на 22 февруари, двете звезди споделят за неразбирателството си по време на снимки. Чарлийз играе командир Ярост, а Том Харди влиза в ролята на Макс Рокатански, като филмът се превръща в огромен хит през 2015 година.

Нещата зад кулисите обаче не са били никак добри. Спомняйки си за времето преди седем години, Терон описва кавгата си с Харди като „спор между двама родители“, които се карат пред семейната кола, докато децата са на задната седалка.

„Или се карахме, или не си говорехме. Не знам кое беше по-лошо. Но всички около нас трябваше да се съобразяват със ситуацията. Беше ужасно! Не трябваше да го правим. Трябваше да се държим по-добре. Сега го признавам“, казва Терон в книгата.

Филмът „Лудия Макс: Пътят на яростта“ се снима в пустинята, а в него участват още Никълъс Холт, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Райли Киоу и Зоуи Кравиц. Чарлийз си спомня, че условията са били доста тежки, но не смята, че това е извинение за държанието ѝ по време на снимките. „Сега имам по-ясна представа за това, което се обърка. Не мисля, че го осъзнавах, когато снимахме филма. Тогава бях в оцеляващ режим. Бях доста уплашена“, допълва актрисата.

Що се отнася до Том Харди, той също е осъзнал много неща след края на снимките. „Като обобщение, направих доста неща, които не трябваше. Напрежението върху двама ни беше ужасно на моменти“, казва той. Според него, Чарлийз е имала нужда от по-опитен и по-добър партньор от него, шегувайки се, че сега, когато „съм по-грозен и по-стар може и да се впиша в ролята“.

В книгата останалата част от актьорския състав и екипа разказват за своите преживявания и как са се почувствали от напрежението между Чарлийз и Том. Според тези, обвързани с филма, актьорите са имали много различни подходи към процеса и именно затова са се карали.

„Том е много провокативен. Чарлийз не е. И това създаде сблъсък“, казва Рики Шамбург, който е първият асистент на оператора. Актьорът Ричард Нортън пък си спомня, че Том е искал обяснение за всяка една хореография в сцените, докато Чарлийз е била по-доверчива към режисьорите и е искала нещата да се случват по-бързо.

Според първия асистент на режисьора, актьорите са били обречени на скандали още от самото начало. „Изглеждаше невъзможно да започнем. Дори не снимахме, а имаше враждебност. Денят, в който репетирахме бойната сцена, в която двамата се срещат за първи път, можеше да усетиш напрежението във въздуха. Беше невероятно“, казва Пи Джи Воетен.

Терон разказва, че нещата са ескалирали един ден в Намибия, когато Том е закъснял за снимки. Без да навлиза в детайли около ситуацията, тя споделя, че положението е излязло извън контрол и тогава си е помислила, че наемането на жена продуцент може да изравни нещата, защото самата тя не се чувствала защитена.

В крайна сметка продуцентката Денис Ди Нови е повикана, за да успокои ситуацията по нареждане на режисьора Джордж Милър. Терон споделя, че този ход ѝ е позволил да диша малко по-добре, защото е имала чувството, че само друга жена може да разбере срещу какво е изправена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Аполон ( преди 2 години )
Първо казва разкарай се после ама защо си тръгна!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар