IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарлийз Терон: Майка ми уби баща ми

17 декември 2019 14 50

Актрисата говори открито за миналото си

Снимка: Reuters

Чарлийз Терон е една от най-известните жени в Холивуд. Актрисата има зад себе си десетки филми и множество награди, включително един „Оскар“ и един „Златен глобус“. Само след няколко седмици отново ще видим Чарлийз на големия екран във филма „Бомба със закъснител“.

Там тя ще си партнира с Марго Роби и Никол Кидман, а историята е по истински случай и разказва за огромния скандал в телевизия FOX, след който беше уволнен изпълнителният ѝ директор Роджър Айлс.

Bombshell

Никол Кидман, Марго Роби и Чарлийз Терон. Снимка: Getty

Във връзка с филма на трите дами им се налага да дават редица интервюта, в които понякога темата излиза извън киното. Такъв е и случаят с Чарлийз Терон, която наскоро гостува в Националното американско радио. Там тя освен, че промотира „Бомба със закъснител“, зачекна и темата за родителите си.

През 1991 година майка ѝ Герда убива баща ѝ Чарлз Терон. Тогава актрисата е била едва на 15 години, а проблемите в семейството ѝ са били огромни. Баща ѝ е страдал от алкохолна зависимост и често е заплашвал съпругата и дъщеря си. Така било и една вечер през юни преди повече от 25 години.

„Баща ми беше толкова пиян, че едва ходеше, когато влезе вкъщи с пистолет“, казва Чарлийз в радиоефира. Тя добавя, че двете с майка ѝ са опитали да попречат на мъжа да влезе в къщата като са затиснали вратата. Тогава обаче се случва нещо страшно, което ще доведе и до смъртта на Чарлз Терон.

Чарлийз

Снимка: Reuters

„Той отстъпи крачка назад и стреля три пъти във вратата. Нито един от куршумите не улучи нито майка ми, нито мен, което си беше цяло чудо“, спомня си актрисата. Това явно е преляло чашата на търпение на Герда Терон и тя взима нещата в свои ръце. „В опит да ни защити, тя се справи със заплахата“.

Така Герда Терон убива Чарлз Терон и спасява семейството си от ръцете на насилника. Тези събития са оставили дълбок отпечатък върху Чарлийз, но тя не се срамува от миналото си. Тя говори открито за случилото се, защото иска по този начин да вдъхне кураж и на други хора, които преминават през подобно домашно насилие.

„Не се срамувам да говоря затова, защото смятам, че колкото повече се говори за тези неща, толкова повече хора ще осъзнаят, че не са сами в тази борба“, казва Терон.

Тя добавя, че именно алкохолната зависимост на баща ѝ ѝ е показала какво може да се случи с човек, ако залитне по тези неща. „Познавах го само в една светлина – като алкохолик. Ситуацията беше доста безнадеждна“, признава актрисата.

Чарлийз

Снимка: Reuters

Въпреки че средата, в която е живяла Чарлийз е била нездравословна и семейството ѝ е било доста разбито, тя споделя, че би искала ситуацията да е твърде различна. „Разбира се, че искам това, което се е случило, да не се беше случвало“.

Чудиш се какво да облечеш? Питай Чарлийз Терон!

Това не е първият път, в който Терон говори за миналото си. През 2018 година актрисата благодари на майка си, че я е направила по-силна жена. „Щастлива съм, че имам прекрасна майка, която ме направи смела и винаги ми е казвала да се боря“, споделя Чарлийз на събитието „Жените на Холивуд“ на списание Elle.

Чарлийз

Снимка: Reuters

Филмът „Бомба със закъснител“, където Чарлийз Терон си партнира с Марго Роби и Никол Кидман ще излезе по кината на 10 януари.

Чарлийз Терон, Никол Кидман и Марго Роби влизат в асансьор...

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари