IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарлийз Терон: Децата ми мислят Оскарите за загуба на време

17 януари 2020 10 30

Актрисата е номинирана за играта си в „Бомба със закъснител“

Снимка: БГНЕС

В момента може да се насладите на Чарлийз Терон, която играе във филма „Бомба със закъснител“. Лентата се базира на истински събития и разказва за свалянето от власт на шефа на телевизия FOX Роджър Айлес заради обвинения в сексуален тормоз. Терон влиза в ролята на известната водеща Мегън Кели, която започва война срещу Доналд Тръмп.

Именно за тази си роля звездата е номинирана за „Оскар“ за най-добра актриса, където ще се бори срещу Синтия Ериво, Скарлет Йохансон, Сърша Ронан и Рене Зелуегър. Конкуренцията е наистина жестока и затова Терон не очаква да грабне статуетката, но пък се радва, че отново е в челната петица. Децата ѝ обаче не са толкова впечатлени.

Терон -

Снимка: БГНЕС

„Те бяха доста разстроени. Най-малкият, Джаксън, ме попита дали този път ще спечеля“, каза актрисата при гостуването си на Джими Кимъл в неговото шоу. След като Терон отговорила, че не таи големи надежди за победа, 8-годишният ѝ син е бил крайно разочарован.

„Е, това ми звучи като загуба на време“, отговорил той.

В интервюто тя споделя, че учителката по диалект Карла Майер много ѝ помогнала, за да влезе по-добре в ролята на Мегън Кели. „Трябва да има категория в Оскарите за учители по диалект. Това не е много лесна работа. Тя ми помогна да разбера Кели“, признава актрисата. Резултатът обаче не дошъл много лесно, а се получил чак след шест месеца.

Как обаче разбрала, че вече е уцелила точната интонация? „Имам едно куче, което е постоянно с мен. Казва се Бъркли и той беше с мен на всеки урок“, споделя звездата. „След шест седмици, когато направих един монолог, той ме погледна много странно, сякаш ми казваше, че не звуча като себе си“. Именно тогава Терон е разбрала, че вече може спокойно да изиграе Мегън Кели.

Терон -

Снимка: БГНЕС

Актрисата сподели пред Джими Кимъл и за най-странната си първа среща. Тя говори за момче, с което е излязла, когато е била на 20. „Покани ме на вечеря. Беше много приятно и аз доста го харесах“, призна тя. След като вечерта приключва и кавалерът я оставя пред дома ѝ, двамата започват да се целуват, но една негова молба е накарала Чарлийз да се откаже от връзката.

„Каза ми да започна да целувам носа му“.

Тя добавя, че този случай никога няма да го забрави. Разбира се, Кимъл попита дали Терон е изпълнила молбата и тя отговори, че се е опитала, но нещата не са се получили.

Bombshell

Никол Кидман, Марго Роби и Чарлийз Терон. Снимка: Getty

Може да видите Чарлийз Терон в „Бомба със закъснител“, където си партнира с Марго Роби и Никол Кидман, а дали ще спечели награда „Оскар“ ще разберем на 9 февруари.

Чудиш се какво да облечеш? Питай Чарлийз Терон!

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари