IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коя е последната жена в живота на Том Круз?

23 май 2022 18 00

Според последните слухове актьорът се е събрал с Хейли Атуел

Getty Images

Getty Images

Според последните слухове, тиражирани от британския вестник  "The ​​Sun", Том Круз се е събрал с бившата  си приятелка Хейли Атуел, с която се разделиха миналата година през септември. Британската актриса се появи в пълния си блясък на премиерата на новия филм на Том "Топ Гън: Маверик" в Лондон в четвъртък.

59-годишният холовудски екшън герой излизаше с  40-годишната Хейли в продължение на около една година, като двамата се запознаха и сближиха покрай снимките на филма "Мисията невъзможна 7" през 2020 г., в който и тя взе участие. Круз и Атуел така и никога не потвърдиха романса си, но бяха уловени от папараците заедно през декември 2020 г.

Според "The ​​Sun", решението на Хейли да присъства на премиерата на "Топ Гън: Маверик" произтича от новооткритата близост на двойката, която е на път да възроди романа си. Източник казва пред изданието следното: „Тя отиде на премиерата най-вече, за да подкрепи Том. Това е голяма стъпка за тях като двойка."

 

 

Според същото издание Хейли и Том са се разделили, не защото не са се разбирали, а защото са имали твърде натоварени работни графици и не са могли да напаснат работните си графици, но докато са били заедно са се разбирали наистина много добре.

„Графиците им за снимки са препълнени, а и Том има редица други ангажименти, които му предстоят и винаги бърза нанякъде с частния си хеликоптер и самолет. Но те все още са приятели и се разбират чудесно", каза тогава източник, близък до актрисата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hayley Atwell (@wellhayley)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hayley Atwell (@wellhayley)

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари