IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Прат и Катрин Шварценегер се сдобиха с втора дъщеря

23 май 2022 14 40

А пък Арнолд Шварценегер си има втора внучка!

Getty Images

Getty Images

Крис Прат и Катрин Шварцнегер са приветствали бебе № 2 в дома си. Дъщерята на Арнолд Шварценегер е родила втората си дъщеря на 21 май, както самата тя се похвали в своя Instagram профил с думите: „Развълнувани сме да обявим раждането на втората ни дъщеря Елоиз Кристина Шварценегер Прат“. Kрис пък добави в своя акаунт в социалнатъа медия следното: „Майката и бебето са много добре. Чувстваме се повече от благословени и благодарни.”

Това е второ дете за 32-годишната звездна наследница, но трето за съпруга й Крис Прат, който има и 9-годишен син - Джак от първия си брак с актрисата Ана Фарис.

Първата дъщеря на Катрин и на звездата от "Пазители на галактиката" се казва Лайла Мари, а втората ще носи името Елоиз Кристина. Така Катрин почита, и майка си Мария Шрайвър, и сестра си Кристина с имената на децата си.

Катрин и Крис обявиха, че очакват второ дете през декември 2021 г. Двойката, която се ожени през юни 2019 г., се сдоби с първото си момиченце през август 2020 г. В романтична публикация в Instagram, празнуваща рождения ден на Катрин на 13 декември, Крис нарече жена си: „прекрасна майка, мащеха и партньор в живота“ и й благодари за „хармонията“, която внася в живота му. 

Крис и Катрин започнаха връзката си през юни 2018 г., като според слуховете са представени един на друг от нейната майка Мария. Прат предложи брак на Катрин през януари 2019 г. 

 

 

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари