IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честито: Крис Прат ще става баща за трети път

17 декември 2021 18 00

Катрин Шварценегер е бременна с второто им дете

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Катрин Шварценегер и Крис Прат ще прекарат коледните и новогодишните празници в трепетно очакване.

Дъщерята на Арнолд Шварценегер е бременна с второто си дете от съпруга си. Това съобщават множество източници пред списание People. Двойката вече отглежда дъщеря си Лайла Мария, която се роди през 2020 година. Прат и Шварценегер се ожениха през юни 2019 година, след като актьорът се разведе със съпругата си Ана Фарис, от която има 9-годишен син Джак.

Засега двойката не коментира новината за бременност, нито пък говорителите им са пуснали официално съобщение. Това обаче по никакъв начин не изненадва феновете, тъй като звездите рядко говорят за личния си живот и изразяват любовта си един към друг само по официални поводи като годишнини и рождени дни. Засега нито Прат, нито Катрин са показвали лицето на дъщеря си.

Щастливата новина идва малко след като актьорът поздрави съпругата си за 32-ия ѝ рожден ден. Той публикува серия от снимки в социалните мрежи, с която изрази любовта си към Шварценегер. „Честит рожден ден, скъпа! Ти си прекрасна майка, съпруга, мащеха и партньор в живота. Представям си колко щях да бъда загубен, ако не те бях срещнал. Ти си красива, издръжлива, разумна, много мила и изключително умна“, пише Прат. Той благодари на Катрин за всичко, което е направила за него и заяви, че тя е много мотивирана и успява да комуникира по уникален начин с хората около себе си.

В чест на първия рожден ден на Лайла през август, Шварценегер изрази любовта си към майчинството, споделяйки снимка на дъщеря си. „По това време миналата година станах майка. Каква магическа година беше тази. Гледах с възхищение към малкото ми момиченце, което постоянно растеше и се променяше. Очевидно напълно съм навлязла във фазата на еднаквите тоалети, женските дрехи, панделките и прекрасните неща, които моята майка е запазила, за да предам на дъщеря си“, пише Катрин.

След раждането на Лайла, Шварценегер прави и седмична серия в Instagram, в която говори за бебета и майчинството.

От своя страна, Крис Прат на няколко пъти е признавал, че би искал да разшири още повече семейството си. През лятото той споделя пред E!News, че би се радвал да има още деца със съпругата си и се пошегува, че е готов да посрещне толкова деца, колкото Бог е решил. „Ще го направим. Сигурно ще трябва да говоря с Катрин за това, но моят план е да го направим“, категоричен беше актьорът.

Крис и Катрин станаха родители за първи път през 2020 година. Те споделиха щастливата новина, публикувайки първата снимка на дъщеря си Лайла малко след нейното раждане.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари