IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кармен Електра: Напълно съм готова за продължение на "Спасители на плажа"

25 май 2022 11 00

Актрисата става известна именно със сериала от 1997 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кармен Електра е готова отново да хване буя и да облече банския костюм!

В интервю за списание People, актрисата призна, че е на 100% сигурна, че ще участва в евентуално продължение на "Спасители на плажа". В оригиналния сериал тя игра спасителката Лани МакКензи в продължение на един сезон. Сега Електра ще радва феновете си, но в сайта OnlyFans, където наскоро направи своя дебют. 

"Мисля, че трябва да върнат "Спасители на плажа". Защото показваше на хората как да правят изкуствено дишане... а и беше секси. Признайте си, беше секси", казва Кармен пред списание People. Допълва, че първоначално не е могла да повярва, че става част от най-известния сериал в света и дълго време е трябвало да си напомня, че не сънува. 

Електра си спомня, че си е прекарала чудесно на снимачната площадка, когато се присъединява към останалите актьори през 1997 година. Въпреки че играе само един сезон като Лани, актрисата добива огромна слава и се превръща в мечта за много мъже. Ролята й е на танцьорка, която се присъединява към спасителите на плажа, за да успее да събере средства и да преследва мечтата си. Това позволи на Електра да покаже танцовите си умения на малкия екран, което привличаше още повече публика. 

"Напълно съм готова за продължение. Мисля, че някой трябва да се захване с тази задача", казва 50-годишната актриса. Тя допълва, че все още пази червения си цял бански костюм от сериала, но го е поставила в рамка. Разказва, че в първия ден от снимките й тоалетът не е бил готов и е трябвало да вземе назаем от колежка, за да участва в сцените. 

"Беше истинска паника при стилистите и постоянно някой носеше бански и се виждаха различните имена върху тях. Никой обаче нямаше против да ми заеме костюма си и това беше много готино. Помня, че моделът на Ясмин Блит ми стана и си помислих колко готино е това. След това двете станахме близки приятелки", разказва още Електра.

Относно отношенията си с Блит, тя допълва, че колежката й се е държала много мило по време на снимките. За съжаление, Ясмин участва за кратко в "Спасители на плажа", защото решава да опита и други проекти. 

Електра все пак облича червения бански костюм за кратко, повтаряйки ролята на Лани във филма "Спасители на плажа: Хавайска сватба" от 2003 година. Колегите й Памела Андерсън и Дейвид Хаселхоф пък участват в "Спасители на плажа" през 2017 година, където играят Дуейн Джонсън - Скалата, Приянка Чопра Джонас, Зак Ефрон и Александра Дадарио. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари