IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сексапил на 50: Режимът на Кармен Електра

25 април 2022 21 00

Изглежда, че актрисата не се е променила от времето си в „Спасители на плажа“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кармен Електра завинаги ще си остане в съзнанието ни като сексапилната спасителка на плажа. Още с първата си поява в сериала от 90-те години, тя показа, че ще се превърне в един от най-емблематичните образи на телевизията. Макар след края на „Спасители на плажа“ да имаше още множество опити за повтаряне на проекта както на големия, така и на малкия екран, никой не успя да засенчи оригинала.

За щастие на феновете, Кармен Електра изглежда като застинала във времето и доказва, че възрастта не я спира да изглежда сексапилно. Актрисата скоро навърши 50 години, споделяйки няколко привлекателни снимки, в бански костюм, разбира се, с които успя да впечатли аудиторията си за пореден път.

В снимките и видеото, публикувани в профила ѝ в Instagram, Кармен позира в неоново оранжев бански, който ни дава свободен поглед към стегнатото ѝ тяло. Малко по-късно актрисата сподели друг кадър, на който е застанала още по-предизвикателно, но този път носи многоцветен цял бански с животински принт. И двата модела са в съответствие с бъдещите летни тенденции, които, според модните критици, ще се състоят от свежи и ярки цветове.

„Почти настъпи онова време“, написа Електра под първата публикация. От втората става ясно, че тя ще прекара празника в Палм Спрингс, наслаждавайки се на слънцето и хубавото време. Феновете побързаха и веднага коментираха снимките и видеото, като голяма част от тях заявиха, че биха се направили на удавници, за да може Кармен да им се притече на помощ.

Ние засега ще стоим далеч от водата, но пък можем да ви споделим част от тайните на актрисата за стегнатата ѝ форма. Разбира се, фигурата ѝ се дължи на стриктен режим, съставен от правилно хранене и тренировки.

В интервю за The Cut, Кармен споделя, че достатъчната хидратация ѝ помага да поддържа прогреса, който постига във фитнеса. Тя пие по две бутилки вода веднага след ставане. „Започнах да пия повече вода и веднага забелязах промяна в тялото си. Сега ми е по-лесно да поддържам теглото си“, казва тя пред изданието.

Актрисата разкрива и част от любимите си тренировки, признавайки любовта си към танците. Всъщност, няма да видите Кармен във фитнеса толкова често, колкото в залата за танци. Тя също така предпочита да тренира и у дома, правейки напади и други класически упражнения. Казва, че танцовото ѝ минало я е оформило като дисциплиниран човек, което е допълнителен плюс за фитнес режима.

„Воденето на здравословен начин на живот не е толкова трудно – трябва да тренираш, да се храниш правилно, да се хидратираш, да почиваш достатъчно и най-важното – да живееш без стрес“, категорична е актрисата. Допълва, че гледа на фитнеса като на начин да изрази себе си.

Що се отнася до начина ѝ на хранене, Електра не вярва в строго ограничаващите режими. Все пак тя се опитва да яде здравословни и чисти храни, като денят ѝ започва със смути, в което слага различни плодове и малко зеленолистни зеленчуци. Актрисата също така се опитва да намали приема на въглехидрати, но не ги изключва напълно.

„Ако Кармен наистина иска да яде нещо, тя ще го изяде. Но след това ще прекара допълнително време във фитнеса, за да изгори излишните калории“, казва източник, близък до звездата. Според него, тя е решила всяка неделя да нарушава режима си и да яде това, което иска.

Освен на фитнеса и кухнята, Кармен обръща внимание и на цялостното си благосъстояние. Тя се опитва да води живот с минимален стрес, да спи достатъчно и да не се притеснява за малките неща. „Преди се притеснявах постоянно, не спях достатъчно, не се грижех за себе си. Сега, когато погледна назад, разбирам, че е било безсмислено“, казва тя пред the Cut.

Съветът ѝ към всички е да спрем да се притесняваме за неща, върху които нямаме контрол. Според нея, планът евентуално ще се нареди и накрая ще бъдем щастливи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари