IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ашли Греъм яхна буя като спасителка на плажа

8 март 2017 07 20

Пищният модел се съблече пак по бански

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Да си гол може и да не е най-ефектният начин да накараш някого да си мисли за нова линия дрехи, но при Ашли Греъм тази тактика явно работи.

Пухкавата манекенка публикува снимки на страницата си в социалните мрежи, където е без никакви дрехи, за да рекламира нова колекция за хора с plus-size размери на марката Lane Bryant.

Новите тоалети трябва да се появят на пазара този месец, а Ашли е секси и гола в черно-бял фотос.

Всъщност Греъм принадлежи към онези модели, които не само не се притесняват от пищните си форми, но и активно призовават момичетата да се харесват такива, каквито са.

Звездата с plus-size размери не се плаши от недостатъците на фигурата си. 29-годишната манекенка активно пропагандира философията за бодипозитивното мислене и сама редовно дава пример на своите последователи.

Съвсем скоро Ашли бе забелязана на крайбрежието на Маями да участва в тематична фотосесия в стилистиката на „Спасители на плажа“. Пред обектива Ашли позира в стилен цял бански, подобно на героите от 90-те години.

На страницата си в Instagram моделът не редактира разголените си снимки. Тя счита, че е неприлично да лъже феновете си, показвайки се по-стройна, отколкото е.

Затова пък американското издание Vogue бе обвинено, че на една от кориците си скрива част от тялото на Греъм и не показва реалните ѝ размери.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

дд ( преди 7 години )
Отблъскваща е и изглежда ужасно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Men ( преди 7 години )
Тлъстушаааааа, тая *** ако и пуснат цветната версия на снимките където ще се види хубаво цялата планина от сланини и целулит ще оповръщам всичко
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
гост ( преди 7 години )
Не мога да разбера защо с такова усилие ни се набива в главите че дебелотията е красиво нещо .Ами не не е красиво това е болестно състояние трябва да се лекуват тези хора, а не да ги окачват по билбордове и на принципа дебела съм ама се харесвам значи всичко е ок също е уникално грешна мисъл. Вижте какви са били разбиранията за красиво тяло в древна Гърция ами вижте някоя склутура на микеланджело дали е изглеждала така ужас направо. Става също като гей -лесбо ,парадите ние сме си такива и ни харесва и,скаме да го наложим като стил и други да са като нас.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 7 години )
Не и се сърдете тя продукт на хранителната ИНДУСТРИЯ и е добра реклама на тази индустрия !!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ork ( преди 7 години )
много е симпатична в лице, ама тая дупара хич не ми е "секси". Не изисква много- само по- здравословен начин на живот.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар