IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кортни Лав: Джони Деп ме спаси от свръхдоза

25 май 2022 17 40

Тя споделя, че актьорът й е направил изкуствено дишане

Снимки: БГНЕС

Снимки: БГНЕС

Кортни Лав твърди, че Джони Деп е спасил живота й след свръхдоза през 1995 година.

В серия от видеа, споделени от приятелката й Джесика Рийд в социалните мрежи, 57-годишната музикантка разказва за връзката си с Деп, на фона на делото срещу бившата му съпруга Амбър Хърд. Двамата се съдят взаимно, като наскоро актрисата поиска 100 милиона долара от Джони, а той търси 50 милиона за клевета. Делото навлезе в последната си решаваща седмица и съвсем скоро ще трябва да чуем окончателната присъда на съда. 

"Не искам да правя публични заключения. Само ще ви кажа, че Джони ми направи изкуствено дишане през 1995 година, когато предозирах пред the Viper Room", казва Лав във видеата. Тя говори за известен клуб в Западен Холивуд, който беше собственост на Деп. Именно там Ривър Финикс, братът на Хоакин Финикс, предозира и умира през октомври 1993 година. 

Лав допълня, че Джони е написал писмо до дъщеря й Франсис Кобейн по случай 13-ия й рожден ден. Тогава момичето е трябвало да бъде под наблюдение на социални работници, защото майка му е била пристрастена към наркотиците, а баща му - Кърт Кобейн - умира, когато Франсис е само на 2 години. По думите на изпълнителката, Деп е изпращал лимузини до училището на дъщеря й, за я закарат заедно с приятелките й на първите два филма "Карибски пирати". 

"Той го правеше няколко пъти. Дори й даде собственото си място на премиерата. Никога не съм гледала тези филми, но Франсис ги обожаваше. Когато беше на 13 години, тя ми каза, че Джони е спасил живота й", разказва още Кортни. 

В края на видеото тя казва, че е била една от най-мразените жени в Америка и дори в света, така че изпитва огромна емпатия към Амбър Хърд. "Но, ако използваш движение за собствени облаги и навлезеш в ЛГБТИ пространството и злоупотребиш с него, тогава се надявам справедливостта да възтържествува", допълни Лав. Тя заяви, че трябва да изразяваме по-малко злорадство и повече съпричастност към всички засегнати в делото. 

Джони Деп в момента съди Амбър Хърд, твърдейки че есето й от 2018 година, в което тя твърди, че е жертва на домашно насилие, е провалило кариерата му и е накърнило репутацията му. Той казва пред съда, че е загубил "нищо повече от всичко". 

Деп и Хърд се женят през 2015 година, но се разделят през май 2016-а, след като актрисата изисква ограничителна заповед срещу актьора, обвинявайки го в тормоз. Той отрича обвиненията и двойката финализира развода си през август 2016 година извън съда. 

Деп, който мнократно е заявявал под клетва, че никога не е удрял Хърд или друга жена, е категоричен, че иска истината да излезе наяве и да изчисти името си. Когато Амбър седна на съдебната скамейка, тя каза на журито, "Не мога да опиша с думи колко болезнено е всичко това. За мен е ужасно да седя тук със седмици и отново да преживявам всичко"

През ноември 2020 година Джони Деп губи делото си срещу таблоида Sun заради статия, в която е наречен "бияч на жени". Съдът отсъди, че твърденията на вестника са "по същество вярни", а Хърд беше един от свидетелите, които подкрепиха написаното. През март 2021 година адвокатите на актьора се опитаха да обжалват, но молбата им беше отхвърлена. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари