IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фолкпевицата Анелия изпрати абитуриентка

30 май 2022 17 40

Дъщерята на Коко Динев избра дълга рокля за бала

БГНЕС

БГНЕС

Анелия има хубав повод за празник. След като приключи предизвикателството „Като две капки вода“, фолкпевицата изпрати абитуриентка. В Instagram тя показа колко красива е нейната дъщеря на бала.

„На добър път, пораснало дете... Живей, граби от живота с пълни шепи, но с разум, обичай, вярвай и не спирай да мечтаеш“, написа изпълнителката в социалната мрежа.

Анелия, която не обича да показва Ивон Динева в интернет, е качила една снимка с нея от важния ден.

„Обичам те!“, коментира още тя.

Дъщерята на певицата, която е от брака ѝ с бизнесмена Коко Динев, е избрала дълга черна рокля с пайети. Тя е с деколте тип „лодка“ с прозрачни ръкави.

На кадъра се вижда, че абитуриентката не е с твърде тежък грим, като дори просто е изправила косата си, разделена на път по средата.

В личния профил на Ивон в Instagram можем да видим повече подробности за нейния тоалет. Не ни остава нищо друго, освен да ѝ пожелаем успех на изпитите за кандидатстване в университет. Така тя ще даде нов повод за гордост на Анелия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари