IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес татуира важно съобщение върху тялото си

1 юни 2022 14 50

Изпълнителката увеличи колекцията

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Селена Гомес очевидно е фен на татуировките и продължава да увеличава колекцията си.

Преди няколко дни изпълнителката сподели видео в социалната мрежа TikTok, с което показа, че е при татуист и завършва последните щрихи на новата си татуировка. Надписът се намира върху глезена и гласи „От Господ“. Изречението по никакъв начин не изненадва феновете, тъй като Гомес на няколко пъти е споделяла, че е религиозна и ходи на църква. С татуировката си тя иска да покаже, че вярва, че е създадена от Господ.

Това обаче далеч не е първата татуировка на Селена. Само преди няколко месеца, през декември 2021 година, известният татуист Кийт МакКърди разкри, че е направил между 8 и 10 различни татуировки върху тялото на изпълнителката. Той допълни, че те са скрити за обществото, но всяка една от тях съдържа важно послание.

През 2019 година МакКърди говори пред E!News относно една от татуировките на Гомес, която е две молещи се ръце с молитвена броеница.

„Тя беше развълнувана. Когато направих татуировката, слушахме албума ѝ Rare. И е доста изнервящо да критикуваш собствената си работа, още преди останалият свят да я е видял. По това време, мога да кажа, че тя беше изключително щастлива“, казва Кийт.

Другите татуировки върху тялото на звездата включват музикална нота на китката, римското изписване на числото 76 върху врата ѝ, малка буква „Г“ за сестра ѝ Грейси, както и думата „слънце“ на десния крак. Тя също така има точка и запетая на китката си, която си направи с колегите от „13 причини Защо“ Алиша Бо и Томи Дорфан, думата „RARE“ на врата в чест на албума ѝ, и датата на бъбречната трансплантация, която претърпя през 2017 година.

Някои фенове се пошегуваха, че Гомес се опитва да достигне татуировките на бившето си гадже Джъстин Бийбър. Ако е така, тя има доста да наваксва, тъй като изпълнителят е нарисувал и изписал цялото си тяло.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари