IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Мур се появи официално с гаджето си – готвача Даниел Хъм

6 юни 2022 18 00

Двамата присъстваха на мач на „Ролан Гарос“

БГНЕС

БГНЕС

Деми Мур се сгуши до своя приятел – готвача Даниел Хъм, докато двамата присъстваха заедно на мач от Откритото първенство по тенис на Франция в Париж. Холивудската звезда за първи път се появява официално на обществено събитие с последното си гадже. 59-годишната актриса и Даниел се гушкаха и се държаха за ръце на трибуните, докато се наслаждаваха на мача между Рафаел Надал и Каспер Рууд на „Ролан Гарос“.

Деми изглеждаше фантастично – със свежо лице, допълнено от чифт слънчеви очила и красив шал на щампа в зелени, сини и оранжеви нюанси. Звездата от хита „Призрак“ държеше в скута си и малко кученце, докато наблюдаваше вълнуващия двубой. Даниел пък излъчваше непринудено спортно настроение със светлосиния си костюм, облечен върху обикновена бяла тениска, съчетан с тъмносиня бейзболна шапка.

Появата на влюбената двойка идва няколко месеца, след като Page Six написа, че Деми се среща с швейцарския топшеф. Новината за нейната нова връзка дойде само един ден, след като бившият ѝ съпруг и баща на трите ѝ дъщери – Брус Уилис обяви, че се оттегля от актьорството, след като е диагностициран с афазия.

Афазията е състояние, причинено от увреждане на мозъка, което засяга способността на човек да говори, да пише и да разбира езика.

Новият любим на Мур е с 13 години по-млад от нея, но според слуховете двамата са много щастливи заедно. Източник казва пред Daily mail относно новия процъфтяващ роман на актрисата следното: „Двамата наистина се радват на гореща връзка в момента. Даниел работи дълги, тежки часове в ресторанта си Eleven Madison Park в Ню Йорк, но все пак намира време за романтични срещи с Деми.“

Двойката за първи път беше забелязана заедно преди няколко месеца на ревюто на Chloe есен/зима 2022/2023, като двамата седяха до Мария Шарапова в Париж, Франция.

Безмесното меню на Даниел в заведението му, което е получило петзвездна оценка от The New York Times, е напълно в съответствие със суровоядството на приятелката му, която е веган.
В миналото Даниел е излизал с вдовицата-милиардерка на Стив Джобс – Лорън Пауъл Джобс, като двамата не са заедно от 2019 г.

деми мур

Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари