IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилистът на Деми Мур за тайните на дългата ѝ коса

17 март 2022 12 30

Дали актрисата използва перуки и екстеншъни?

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

В момента се намираме в Златния век на перуките и екстеншъните за коса. Благодарение на непрекъснато развиващите се техники, много по-големия достъп до продукти за коса е по-лесно от всякога да направите перуката си да изглежда така, сякаш израства от скалпа ви. Също така е много лесно околните да бъдат заблудени, като някои от перуките на Megan Thee Stallion и Лейди Гага все още се бъркат за истинска коса.

Но въпреки че перуките и техниките за удължаване на косата са много по-напреднали, гъстата и дълга прическа невинаги идва с любезното съдействие на нещо изкуствено. Понякога хората просто използват това, което им е дадено даром. Това твърдение е потвърдено и от фризьора от Лос Анджелис Грегъри Ръсел, който работи с Деми Мур.

Преди няколко дни Ръсел публикува снимка на актрисата, чиято кестенява коса е с дължина до кръста. В описанието фризьорът потвърди, че косата е истинска и към нея не са добавяни екстеншъни.

„Меки вълни върху много красивата, топла, талантлива и вдъхновяваща Деми Мур“, написа Ръсел под снимката, отбелязвайки какви продукти е използвал за направата на прическата. Актрисата може да се похвали с богат кафяв цвят, който е почти черен, а в тази публикация косата ѝ е оформена по начин, одобрен от младото поколение. Разделени по средата, кичурите ѝ се спускат върху раменете и гърба, завършвайки с меки завъртулки.

Каква е тайната за дългата коса на Деми Мур?

„Когато не работя или не ходя на събитие, не изсушавам косата си със сешоар, нито я изправям, нито я къдря. Имам много дълга коса, но е хубаво да намирам време да ѝ давам почивка от тези стресови фактори, за да я поддържам здрава“, казва Мур пред Allure. Тя допълва, че все още не ѝ се налага да се боядисва, което я кара да бъде още по-щастлива.

Що се отнася до продуктите и методите, които използва за поддържането на красива коса, актрисата залага на шампоани и балсами, които са овлажняващи. Също така тя извършва стимулиращ масаж на главата, за да подобри циркулацията на фоликула и да насърчи растежа.

Ако искате да опитате този метод, не търкайте главата си. Използвайте върховете на пръстите, за да направите малки кръгови движения, започващи от линията на косата до челото и бавно вървете назад и надолу, след което бавно се върнете в началната точка. Ще откриете, че масажът на скалпа не само подобрява кръвообращението, но действа като прекрасно средство за релаксация. Освен това е лесно да го направите под душа, когато се миете с шампоан.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари