IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Мур, извинявай, на колко години беше?

6 ноември 2021 16 30

Актрисата показа стил на червения килим

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Всеки един от нас е чувал поне веднъж за фонтана на дълголетието. Смята се, че неговата вода ви осигурява дълъг живот, през който годините въобще не ви се отразяват. Множество филми са базирани на тази легенда, а някои хора дори са се опитвали да намерят истинския фонтан, но досега без успех.

Провалените мисии може би се основават на това, че фонтанът вече е открит и е откраднат от някой, който го използва за свое удоволствие. Поглеждаме мигновено към Деми Мур, която сякаш не остарява и продължава да ни впечатлява със стил и красота. Актрисата бързо забрави онази случка от шоуто на Fendi Couture в началото на 2021 година, където лицето ѝ сякаш не беше нейното и се завърна към обичайната си визия.

Сега Мур отново е на върха в модните класации с последната си изява на червения килим. Тя присъства на наградите „Иноватор“, организирани от Wall Street Journal в Ню Йорк. Ден след Хелоуин в Голямата ябълка се събра елита на Холивуд, за да почете таланти от различни дисциплини, включително мода, изкуство, забавление, архитектура, дизайн, технологии, визуално изкуство, филантропия, кулинария, литература и много други.

Деми Мур

Деми Мур и Ким Кардашян на наградите „Иноватор“. Снимка: Getty Images

Деми беше сред гостите и доказа на света, че възрастта наистина е само едно число. Дали е намерила фонтана на дълголетието, или просто има късмет с гените си, няма значение. Важното е, че актрисата продължава да бъде вдъхновение за много жени по света и да им напомня, че животът не спира след навършването на 50 години. Мур този месец ще навърши 59, но изглежда така, сякаш е спряла времето преди две десетилетия.

На червения килим в Ню Йорк Деми се появи с костюм от кадифе на Fendi, състоящ се от панталони с широки крачоли и блейзър. Това, което липсваше от визията беше блуза или риза, но явно фактът не създаде проблеми на Мур. Напротив, ходът беше тотално премерен и под блейзъра се подаваше секси сутиен отново от Fendi. Като една истинска дама, актрисата реши само да подхрани любопитството на гостите, като беше закопчала добре връхната си дреха, оставяйки съвсем малко разкритие на горната част от тялото си.

Деми Мур

Снимка: Getty Images

Визията беше допълнена от клъч чанта, черни ботуши и големи очила. Фризьорът Бен Талбот се беше погрижил косата на Мур да изглежда великолепно изправена и разделена на две равни части. Гримьорът Лойд Симондс пък беше решил да не прекалява с козметиката, като нанесе само лек руж върху лицето на Деми и използва червило с лек розов оттенък.

Мур влезе в залата под ръка с модния дизайнер Ким Джоунс, който в момента е креативен директор на Fendi. 48-годишният британец носеше черен пуловер, черни панталони и кубинки с розови връзки и сини подметки.

Деми Мур

Деми Мур и Ким Джоунс. Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Бабхен ( преди 2 години )
Е, не изглежда на 70, но си личат годинките. По-малко от 55 би й дал човек с над 6 диоптъра късогледство. А този сутиен под сакото е пълна скръб.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Деми ( преди 2 години )
Бях на Десет,бях и на Двайсет!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
случаен минувач ( преди 2 години )
А бе има си бръчки жената вече. Не можеш напълно до скриеш годините!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар