IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенна мода: Деми Мур и дъщеря ѝ се завърнаха в 70-те

6 октомври 2021 10 30

Двете дами посетиха Седмицата на модата в Париж

Снимка: Getty Images

Каквато майката, такава и дъщерята, а с модния вкус на Деми Мур и Скаут Уилис, ябълката със сигурност не пада по-далеч от дървото. Това беше доказано за пореден път по време на Седмицата на модата в Париж.

Преди няколко дни двете дами се появиха на дефилето на Chloe SS22, показвайки на парижани перфектния есенен тоалет, който ни върна в 70-те години на миналия век. Деми и Скаут позираха една до друга, а зад тях есенният фон и парижките сгради създаваха още по-добра атмосфера. За да станат нещата перфектни, около двете дами бяха нападали и листа, като някой ще си помисли, че всичко това е направено от опитен фотограф, но всъщност природата явно обича стилното дуо.

Деми Мур

Снимка: Getty Images

Деми Мур носеше едноцветен тоалет от бежова риза и панталони с широки крачоли, допълнени от бледорозово дълго елече, което беше завързано с колан. Актрисата завърши стила си с големи слънчеви очила, характерни за 70-те, клъч в неутрален цвят и голямо сабо. Още един ретро детайл във визията беше дългата коса на Мур, която стигаше чак до кръста.

Дъщеря ѝ Скаут избра малко по-цветна гама дрехи, но отново се придържаше към монохроматичния стил. Тя комбинира горчично-жълто поло с велурено яке и пола. Актрисата и певица завърши външния вид, изцяло от Chloe, с кожена чанта и кафяви ботуши с ток.

Интересното е, че Скаут съвсем скоро ще пусне нов албум, а първата песен Love Without Possession беше пусната на дефилето на Chloe. Деми Мур, като една горда майка, сподели снимка и видео от събитието, където може да се чуе сингъла на дъщеря ѝ. „Хареса ми да бъда на дефилето на Chloe, като моментът стана още по-специален, след като чух малко от гласа на малкото ми момиченце в началото“, написа звездата в социалните мрежи.

В Париж Мур и Скаут успяха да се срещнат и с няколко други известни личности. Те се видяха с актрисата Джилиън Андерсън, която беше изцяло в бяло, както и с Ана Уинтур, която заложи на червено палто и обувки в бордо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари