IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Деми Мур: Не говорих с мама 3 години

17 май 2020 21 00

Талула Уилямс споделя лична история

Снимка: Getty

Талула Уилямс – дъщерята на Деми Мур и Брус Уилис, отбеляза Деня на майката с лична история, публикувана в социалните мрежи. В момента 26-годишната актриса прекарва социалната изолация с родителите и сестрите си, но положението не е било толкова розово преди няколко години.

Тя публикува снимка с Мур и я посвети на всеки, който изпитва трудности да празнува този ден, защото му напомня за загуба. В поста си Талула добавя, че не е говорила с майка си в продължение на 3 години и през този период всеки Ден на майката за нея е бил унищожителен. „Спомням си, че плачех винаги, когато чуех за подаръчни предложения за мама по радиото“, добавя актрисата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tallulah (@buuski) on

Раздялата между майка и дъщеря се е случила след като Деми Мур се омъжва за Аштън Къчър. Двамата вдигнаха сватба през 2005 година, но през 2013-а се разведоха. По време на епизод от шоуто „Red Table Talk“ Талула признава, че се е чувствала забравена и необичана от майка си. 

За щастие, този период отминава и вече всичко е наред. „Преминах през много промени и се вгледах в себе си. Именно затова тези 3 години не се превърнаха в завинаги“. Сега Талула твърди, че взима пример от Мур и се опитва да върви по нейните стъпки. Тя завърши поздрава си за Деня на майката, изразявайки своята безкрайна любов към Деми.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Scout laRue Willis (@scoutlaruewillis) on

По-малката сестра на Талула, Скаут Уилис, поздрави кака си за публикацията преди да сподели своето пожелание към майка си. „На този ден съм изключително благодарна за всички върхове и падения, които имахме с мама в нашата връзка“. Най-голямата дъщеря на Мур и Брус Уилис, Румър Уилис, пък обяви майка си за „най-невероятния човек, когото познавам“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари