IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Мур се съблече по бански в компанията на дъщерите си

8 юли 2021 09 00

Американската марка Andie Swim събра на едно място всички жени от семейство Уилис-Мур

Снимка: БГНЕС

Деми Мур показа перфектно тяло, обличайки бански костюми Andie Swim. Актрисата е ангажирана към марката отдавна. Първоначално тя действаше като инвеститор, но това лято реши, че е готова да стане лице на новата колекция.

Актрисата не се снима сама. Компания ѝ правеха трите ѝ дъщери от брака ѝ с Брус Уилис: Румър, Талула и Скаут.

Идеята да ги събере била нейна. „За мен беше важно да включа дъщерите си в тази кампания“, обясни Деми Мур и добави: „Надявам се, че и други ще използват всяка възможност, за да укрепят семейните връзки и да празнуват всеки момент с хората, които обичат.“ Генералният директор на Andie Swim, Мелани Травис, с радост подкрепи инициативата на актрисата.

Според нея тя се вписва перфектно в концепцията на марката и дава възможност да се покаже колко добре изглеждат жените от всички възрасти в банските си.

Фотосесията се проведе в задния двор на къщата на фотографа, Cass Bird, в Източен Хамптън. По-късно Деми Мур споделя, че това не е част от първоначалния план, а е било спонтанно решение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Спиро ( преди 2 години )
Е браво, учи ги от малки. Лошо нема.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар