IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Празничен уикенд за Брус Уилис: Актьорът получи поздравления от любимите си жени

22 март 2021 17 50

В петък актьорът навърши 66 години, а в неделя отбеляза 12 години от брака си

Снимка: Getty

Брус Уилис имаше поводи за празнуване през последния уикенд.

Актьорът навърши 66 години, като към това добави и честването на 12 години от брака си с Ема Уилис. Първият повод за празнуване беше рожденият ден на звездата, който се отбеляза в петък, 19 март. Тогава Брус получи множество пожелания в социалните мрежи, изпратени му от приятели и фенове.

Най-специалните от тях обаче бяха тези на съпругата му Ема Уилис, бившата му съпруга Деми Мур и дъщерите им Румър и Талула. Четирите дами използваха социалните мрежи, за да изразят любовта си към актьора, доказвайки че двете семейства са повече от приятели. Деми Мур публикува семейна снимка с трите им дъщери и техните приятели. Всички те позират върху паднало дърво, като Брус носи цветна тениска с дънки и е вдигнал ръцете си във въздуха.

„Честит рожден ден, БУ! Ти си уникален! Толкова съм благодарна за тези три прекрасни дъщери и съюзените ни семейства“, написа Мур под снимката. След нея дойде ред и на Ема Уилис, като нейното пожелание беше малко по-дълго. Тя публикува кадър, на който Брус мило я целува по носа, а двамата позират на живописен горски фон. Ема нарече съпруга си „най-голямата любов в живота ми“ и заяви, че той е преобърнал и продължава да преобръща живота ѝ. „Той е най-прекрасният мъж, когото познавам и съм благодарна за него всеки ден“, допълни Уилис.

Рожденият ден на Брус беше отбелязан и от дъщерите му Румър и Талула, които също използваха социалната мрежа Instagram. Талула публикува няколко кадъра от миналото, на които се забавлява с баща си. „Той е астронавт, герой със значка, детектив с остър език и за мен беше чест да гледам всичките тези негови превъплъщения. Но всъщност, това е моят татко. Той е човек, мъж, син, дете от Джърси, който успя да уцели джакпота“, написа дъщерята на актьора. Тя допълва, че е горда да бъде Талула Бел Брус Уилис.

Деми Мур и Брус Уилис останаха приятели след развода си през 2000 година. Двамата бяха женени в продължение на 13 години, като имат и три дъщери – Румър (31), Скаут (29) и Талула (27). Бившите съпрузи избраха да се изолират заедно по време на първите вълни от коронавирус, прекарвайки време с децата си и техните приятели. Малко по-късно към тях се присъедини и Ема Уилис с двете им дъщери.

Въпреки че много хора не разбираха как така бивши и настоящи съпрузи са на едно място, Деми и Ема споделят, че двете семейства са изключително близки и прекарват много време заедно. И за всички, които се притесняваха за брака между Брус и Ема, можем да кажем, че всичко между двамата върви добре. Те дори отбелязаха 12 години щастие в неделя, когато г-жа Уилис сподели нова снимка с мъжа си.

„Леле, наистина обичам този човек до Луната и обратно. Въпреки че имаше моменти, в които исках да отидем до Луната, да го оставя там и да се върна сама. Но това се случва в 12-годишния брак, нали?“, пошегува се Ема. Тя допълни, че връзката им е била изпълнена с възходи и падения, но Брус е нейният човек.

Брус и Ема се женят през 2009 година и имат две дъщери – 6-годишната Мейбъл и 8-годишната Евелин. Г-жа Уилис сподели и кадри от отбелязването на годишнината, като разкри, че е получила картички от децата и съпруга си. На един от пликовете пише „Скъпа Ема“, докато другите два са надписани с „Мама и татко“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари