IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Мур към Брус Уилис: Късметлии сме, че те имаме

23 юни 2021 08 40

Актрисата поздрави бившия си съпруг за Деня на бащата

Снимка: Getty

Брус Уилис получи заслужени поздрави по случай Деня на бащата от сегашната и бившата си съпруга.

Деми Мур, с която актьорът има три дъщери, използва социалните мрежи, за да изрази любовта си навръх празника. Тя сподели снимка, на която Брус е с малките си момичета и четиримата са се изплезили срещу камерата. Втората снимка е от по-близкото минало и включва Уилис с другите му две дъщери, които той споделя със сегашната си съпруга Ема Хеминг.

„Честит Ден на бащата на този дамски татко! Огромни късметлии сме, че те имаме“, написа Деми, а Ема веднага се включи в коментарите и заяви „Да, така е!“. Тя публикува собствено пожелание към съпруга си, споделяйки забавна снимка, на която тя и двете ѝ дъщери са се хвърлили върху Брус. „Отговорът на Брус, когато е попитан дали иска да има момче?... „Бих искал да имам още пет момичета“. Честит Ден на бащата на този горд дамски татко“, написа Хеминг.

Денят на бащата идва само три месеца, след като Брус и Ема отбелязаха 12 години брак. „Боже, наистина обичам този човек до Луната и обратно! Въпреки че е имало моменти, в които съм искала да го закарам до Луната, да го оставя там и да се върна сама. Но така изглеждат 12 години брак, нали?“, написа съпругата на актьора в социалните мрежи. Тя добави, че двамата са имали тежки моменти, но Брус е нейният човек и няма друг, с когото би искала да премине през този живот.

Преди дни пък Ема отпразнува 43-ия си рожден ден в компанията на Деми Мур и Румър Уилис, доказвайки че може да има приятелство между двете съпруги на един мъж. По време на пандемията Брус и Мур прекараха голяма част от изолацията заедно с трите си дъщери, заминавайки за Айдахо, където са отгледали децата си, преди да се разведат.

„По време на пандемията имаше доста трудни моменти и доста трагедии, но в същото време се появиха и доста подаръци и благословии. Аз съм благодарна, че успях да забавя нещата в живота си и да обърна внимание на себе си“, казва Деми пред Наоми Кембъл. Тя допълва, че присъствието на Брус ѝ е помогнало по-лесно да премине през пандемията.

Малко по-късно към тях се присъединиха Ема и двете ѝ дъщери Евелин и Мейбъл.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари