IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилно дуо: Деми Мур и дъщеря ѝ Скаут

31 януари 2021 15 00

Двете дами са в Париж за Седмицата на модата

Снимка: Getty

Каквато майката, такава и дъщерята. Тази поговорка чудесно описва Деми Мур и Скаут Уилис, които бяха забелязани на разходка в Париж. Двете дами са във френската столица заради Седмицата на модата, която започна в понеделник.

В почивките между дефилетата Скаут и Деми се разходиха из парижките улици, показвайки своя завиден зимен стил. Те бяха облечени в дълги черни палта, черни панталони и черни ботуши. Това, което се различаваше в тоалета на майка и дъщеря бяха само блузите, като Скаут заложи на сив пуловер, докато Деми избра да е изцяло в черната гама. Актрисата завърши визията си с черна дамска чанта, черна шапка и черна предпазна маска, а дъщеря ѝ беше с червена маска и бежова чанта.

Седмицата на висшата мода в Париж започна в понеделник с колекцията пролет/лято на Chanel. Това е първото излизане от Америка на Мур за последната една година. Заради пандемията тя, дъщерите ѝ и бившият ѝ съпруг Брус Уилис се изолираха в семейната къща в Айдахо. Малко по-късно към тях се присъедини и сегашната съпруга на актьора, която трябваше да остане в Лос Анджелис, защото малката ѝ дъщеричка се беше наранила на детската площадка.

„Много е забавно, защото за мен те са просто моите странни родители, но за останалия свят са нещо съвсем различно“, казва Скаут за Брус и Деми. По време на изолацията двамата актьори често споделяха снимки и видеа в социалните мрежи, на които играят игри, танцуват или просто четат с дъщерите си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

„Много е хубаво да съм с двамата си родители в къщата, в която са ни отгледали. Те са сладки, странни родители от 90-те, които са живеели в малък град и просто са възпитавали децата си“, добавя Скаут.

Деми Мур и Брус Уилис се женят през 1987 година и имат заедно три дъщери – Румър, Талула и Скаут. Актьорите се развеждат през 2000 година, като след това Мур се омъжва за Аштън Къчър, а Уилис се жени за Ема Хеминг. От сегашната си съпруга актьорът има още две дъщери – Евелин и Мейбъл.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари