IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Мур публикува снимка от сватбата с Брус Уилис

18 май 2020 17 40

Двамата продължават да са заедно по време на карантина

Снимка: БГНЕС

Деми Мур явно си прекарва доста добре по време на карантина в компанията на бившия си съпруг Брус Уилис. Актрисата постоянно публикува снимки в социалните мрежи, с които доказва на феновете си, че изолацията изобщо не ѝ пречи на забавлението, а къщата и сърцето ѝ са по-пълни от всякога.

В семейния дом в Айдахо Мур се е затворила заедно с Брус Уилис, трите им дъщери и техните партньори. Те прекарват дните си в различни занимания като четене на книги, танци и разглеждане на архивни снимки. Благодарение на това, в социалните мрежи се появи фотос от сватбата на Деми и Брус през 1987 година. Поводът беше смъртта на музиканта Литъл Ричард, който си отиде на 9 май.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

Именно той е венчал двамата актьори, което направи загубата му още по-тежка за Мур. „Спомняме си за Литъл Ричард днес... Брус и аз бяхме големи късметлии, че той се съгласи да ни венчае през 1987 – благодаря за спомените. Почивай в мир“, написа актрисата под черно-бялата снимка. 

Преди дни Деми публикува нова снимка, на която поздрави всички майки по повод Деня на майката. На фотоса беше цялото семейство Уилис, включително и втората съпруга на Брус – Ема, и двете им дъщери Мейбъл и Евелин. Тримата бяха разделени в продължение на няколко месеца, тъй като Ема трябваше да остане в Лос Анджелис заради инцидент с едно от момичетата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

Цялата компания отпразнува и рождения ден на Евелин в Айдахо. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари