IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Мур не е готова да се сбогува с лятото

31 август 2021 16 30

Актрисата позира в червен бански

Снимка: Getty Images

Деми Мур не е готова да се сбогува с лятото. 

58-годишната актриса сподели снимка от новата си рекламна кампания с марката Andie, на която позира с червен цял бански. Моделът включва тънки презрамки и едва забележим колан около кръста. На кадъра Деми е наведена напред, като дългата й коса закрива част от лицето, а другата е осветена от слънцето. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

"Червено горещо лято", написа тя под публикацията. Последователите й също почувстваха горещината и използваха емотиконките, за да изразят възхищението си от снимката. Един потребител заяви, че Мур изглежда "изключително прекрасна". 

Деми участва в кампанията заедно с трите си дъщери - Румър, Скаут и Талюла - които споделя с бившия си съпруг Брус Уилис. Преди няколко месеца тя отново сподели снимка от фотосесията, казвайки че за нея е много важно да сподели този силен момент с момичетата си. "През последната година връзките се превърнаха в по-важни от всякога. Подкрепях Andie дълго време като инвеститор и сега смятам, че е перфектното време да се присъединя към тях, посрещайки лятото и свободата заедно", написа Мур. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Тя допълва, че е било важно да включи дъщерите си в кампанията и се надява други хора да грабнат възможността за създаването на важни и смислени връзки в живота си. В друга публикация Деми казва, че рекламата представлява обединение и подкрепа към хората, които обичаш. "Именно затова беше логично да споделя този момент с хора, които аз най-много обичам". 

Румър Уилис също публикува снимка от кампанията, пишейки че е това е сбъдната мечта за нея да сподели "този невероятен момент с невероятните жени в семейството ми", намеквайки че момичетата от клана Мур-Уилис идват да разгорещят лятото. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Мелани Травис, основателка на Andie, казва пред списание People, че избирането на Деми и дъщерите й за кампанията е било правилното решение. "Целият процес протече доста естествено и се радвам, че създадох близка връзка с Деми и дъщерите й. Мисля, че това е само началото на множество вълнуващи неащ, които можем да направим за в бъдеще", допълва тя. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари