IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новото лице на Деми Мур – дело на корекции или твърде много грим?

1 февруари 2021 14 30

Тя сподели снимка от Париж, на която изглежда нормално

БГНЕС

След дълга пауза заради пандемията, Деми Мур се качи отново на модния подиум. Откривайки ревюто на Fendi, което бе част от програмата на Парижката седмица на модата, тя шокира цял свят с промененото си лице. След като вече няколко дни 58-годишната звезда търпи критики заради плашещите си скули и надутите устни, тя сподели няколко нови кадъра в Instagram, с които да покаже, че изглежда по-нормално от начина, по който я видяхме на шоуто.

„Много тестове отидоха за тази групова прегръдка“, написа Мур, качвайки кадър, на който е прегърнала дизайнера Ким Джоунс – един от наследниците на Карл Лагерфелд в Dior. До тях са моделите Кейт Мос и Кристи Търлингтън, които също участваха в дебютното му ревю.

На снимката Деми е с много лек грим, като няма и следа от силно контурираните ѝ скули. Устните ѝ също не са толкова обемни като тези, с които се появи на подиума, за да се разходи с екстравагантно сако и широки копринени панталони в черно. Това кара много от последователите, а и модни критици, да смятат, че странното ѝ лице е било търсено като ефект за самото събитие.

Бившата жена на Брус Уилис сподели и кадър от подготовката преди излизането ѝ – със специална sheet маска на лицето.

„И накрая това истинското ти лице ли е или просто контурирано??? Кажи ни...“, написа последователка на Мур.

По-късно израелският дизайнер Албер Елбаз затвърди съмненията на феновете на актрисата, че най-вероятно лицето на Мур е било променено значително с грим само заради шоуто, качвайки обща снимка с нея и дъщеря ѝ Скаут. Под нея, вместо този път да я критикуват за визията, много хора пишат, че се радват за това, че тя отново работи за модната индустрия.

Все пак, сравнявайки снимки на звездата от дефилето на Fendi и такива отпреди това, може да открием разликите в начина, по който изглежда тя. Не само скулите и устните ѝ са променени, а и нейният нос. Тепърва ще видим дали тя ще ни разкрие самата истина. Не може да отречем едно – гонейки 60-те, тя изглежда доста по-млада и привлекателна от някои жени на нейната възраст.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари