IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Мур, вече те познахме!

3 март 2021 12 00

Актрисата сподели селфи без грим

БГНЕС

Деми Мур скандализира общественото пространство, появявайки се неузнаваема на ревю на Fendi, по време на Седмица на модата в Париж. Вместо да обърнат внимание на зашеметяващата ѝ фигура на 58-годишна жена, повечето хора не пропуснаха да коментират, че си е коригирала лицето и изглежда ужасно. Близо месец след това актрисата и модел не се притеснява да качва свои селфита без грим, за да покаже, че визията ѝ е съвсем нормална.

На последния кадър, публикуван от звездата в социалните мрежи, тя е в близък план, като няма и следа от тежкото контуриране, което видяхме върху лицето ѝ в края на януари. Дори се виждат и малките бръчки около очите и по скулите ѝ.

Деми е направила и видео на своя диван, където си почива с кучето Мърпъл, което си е заплело лапичките в нейната дълга коса.

Все пак бившата жена на Брус Уилис не крие, че с времето доста се е променила. По случай раздаването на Златните глобуси, тя качи снимка – спомен от церемонията през 1984 г., на която е отишла с дълга ефирна рокля в бяло. На нея лицето ѝ е по-пухкаво от сега, а устните не са толкова плътни (макар и с червено червило), колкото в момента.

„Аз се чувствах много специална... за мен беше магическо. Изключително запомнящо се преживяване. За мен беше наистина чест“, коментира по-рано Мур по повод въпросното ревю, на което се появи съвсем различна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Пенка ( преди 3 години )
Бих искала да съм толкова запазена на нейните години :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Tilchopanev1955@abv. ( преди 3 години )
Ми арна е жената,три деца й направи набора,как да изглежда.Не е маала,на къра с мотика.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар