IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Официално: Шакира и Жерар Пике се разделят след 11 години заедно

6 юни 2022 17 40

Футболистът беше хванат в изневяра

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

След дълго време на спекулации в социалните мрежи и испанските медии, Шакира и Жерар Пике официално обявиха, че се разделят.

След 11 години заедно изпълнителката и футболистът излязоха с общо изявление, в което посочват, че животите им тръгват в различни посоки. „За благосъстоянието на децата ни, които са най-важният ни приоритет в момента, ви молим да уважите тяхното лично пространство. Благодарим ви за разбирането“, написаха двамата.

45-годишната Шакира и 35-годишният Жерар се запознават по време на снимките на видеото към песента Waka Waka, която стана официален химн на Световното първенство в Южна Африка през 2010 година. Година по-късно двамата потвърдиха за връзката си, която ги дарява с двама сина – Милан (9) и Саша (7).

„По това време не бях фен на футбола и не знаех кой е той. Когато видях видеото обаче си казах, че това момче е много сладко. И след това някой реши да ни запознае“, казва Шакира през 2020 година.

Оказва се, че Пике също е бил много впечатлен от изпълнителката и е искал да се свърже с нея. „Всичко започна в Южна Африка, когато аз ѝ писах. Тя беше по-рано от нас там, защото пееше на откриването и аз я попитах как е времето там. Това е глупав въпрос, на който тя можеше да ми отговори с нещо просто. Но тя започна да ми обяснява какво е времето във всеки един час. Така аз ѝ обещах, че Испания ще стигне до финала на Световното, за да мога да я видя отново, защото тя пееше и на закриващата церемония“, разказва футболистът. Той си изпълнява обещанието, като Испания дори печели купата през 2010 година.

Любовта им обаче не издържа на времето, като жълтите медии в Испания твърдят, че Пике е изневерил на приятелката си. Според слуховете, той бил хванат с майката на един от младите си съотборници в Барселона – Габи. Засега няма потвърждение на тези твърдения.

Малко след като раздялата беше обявена пред света, в социалните мрежи се завъртяха снимки на Шакира, която се намира в линейка и плаче. Според описанията, тя е била съкрушена от краха на връзката си и е трябвало да потърси медицинска помощ. Изпълнителката обаче опроверга написаното.

„Исках да ви кажа, че тези снимки са от миналата седмица, когато баща ми претърпя лошо падане и аз го придружих в линейката до болницата, където в момента се възстановява“, написа Шакира под снимка, на която целува баща си – Уилям Шадид, който има превръзка над окото си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари