IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезден фитнес: Златка Димитрова разкри режима си

8 юни 2022 10 40

Храната е 80% от формата, сподели тя

IStockphoto

IStockphoto

Какъв режим спазва Златка Димитрова, за да бъде в перфектна форма? Отговор на този въпрос даде самата тя, разкривайки своите тайни с последователите си. По този начин плеймейтката вдъхновява за тренировки малко преди летния отпуск.

„От 5 месеца моите тренировки са у дома. Изолирах машините и големите тежести. Повече са кардио упражненията, не закусвам преди тях“, сподели тя.

Спорт всеки ден, без почивка, казва Златка Димитрова

Тя разказва още, че нейните верни помощници в тренировките са гирички от 5 кг и ластици.

Що се отнася до упражненията, на които залага, Черната Златка обяснява, че предпочита кардиото. При това не закусва преди него, а една нейна тренировка не трае повече от 50 минути.

Звезден фитнес – как се храни Златка Димитрова?

„Храната: тя е 80% от формата! Знаете!“, споделя плеймейтката, която показва постигнатото, позирайки с бански по актуален тренд.

Докато закуската на Димитрова включва овес, крънч и плод, за обяд тя набляга на риба или тиквички, приготвени по специална рецепта.

Накрая Златка напомня на феновете си да не забравят течностите:

„Водата е много важна! Колкото повече, толкова по-добре“.

Златка Димитрова чукна 38

На 22 май плеймейтката отбеляза своя 38-и рожден ден. Тогава мнозина от нейните почитатели споделиха, че изглежда страхотно за годините си.

„С усмивка и благодарност ги посрещам! Благодаря за всички, които са в моя живот... И всички вие, които сте тук. Благодаря за всички хубави и недотам моменти през тази година. Нищо не е случайно, вярвам в това! Пожелавам си само едно – да бъда здрава... Моите близки, приятели и семейството ми! Всичко друго е преходно... идва, остава за малко и си тръгва“, написа тя по повод своя празник.

В момента бургазлийката се е посветила изцяло на отглеждането на своя пораснал син Миро. Иначе се говори, че още преди рождения ден тя е открила отново любовта. Но за момента не иска да говори за новия си приятел в публичното пространство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари