IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев купонясва на яхта с нова контузия

7 юни 2022 14 30

Актрисата разкри, че е склонна към инциденти

Getty Images

Getty Images

Нина Добрев разкри новата си кървава контузия на партито си с яхта за Гран При на Монако F1. 33-годишната актриса с български корени намекна в последния си пост в Instagram, че е луда глава и има склонност към наранявания. Същото тя разкри и в епизод на шоуто на Елън Дедженеръс през януари. Тогава половинката на шампиона по сноуборд Шон Уайт каза, че е посещавала спешна помощ повече пъти, отколкото може да преброи.

Последният инцидент на Нина е отпреди два дни, а до снимките си в Instagram тя е написала: „Искате ли да бъдете домакин на 3-дневно яхтено парти @freshvinewine на Гран При на Монако? Какво би могло да се обърка? Когато си Нина, винаги нещо може да се случи...“
Актрисата сподели в своя профил в социалната медия в понеделник няколко забавни кадъра от въпросното парти, което самата тя е организирала на яхта преди голямото състезание и което ѝ е донесло кървава рана на коляното.

Публикацията на чаровната брюнетка включва 10 снимки, като на първата тя държи бутилка и чаша на собствената си марка вино Fresh Vine Wine, облечена в ансамбъл на черно-бели райета. Нина сподели и снимка на друга знаменита двойка – актрисата Зоуи Дойч и комика/актьор Джими Татро. Тя също така показа и собственото си гадже Шон Уайт, облечен в бяла тениска, черни шорти и бяла шапка, докато се наслаждава на чаша вино.

Предпоследната снимка на звездата от сериала „Дневниците на вампира“ показва и въпросната контузия на левия ѝ крак, като се вижда, че за ожуленото ѝ коляно се е погрижило медицинско лице. От снимките става ясно, че Нина е успяла да запази чувството си за хумор и доброто си настроение, въпреки болката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари