IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Всички говорят за роклята на Нина Добрев в Кан

31 май 2022 14 30

Българката с един от най-предизвикателните си тоалети

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Нина Добрев успя да накара света да говори за нея, избирайки една от най-сексапилните тоалети за галавечер в Кан.

Актрисата присъства на събитието amfAR Gala на 26 май заедно с приятеля си Шон Уайт по време на филмовия фестивал във френския град. Винаги интересна за папараците, Нина този път успя да накара хората около нея да не мигат в продължение на няколко минути, появявайки се с предизвикателна рокля на Monot, включваща няколко асиметрични изрязани участъка, цепка в задната час и единичен дълъг ръкав.

Нина Добрев

Снимка: Getty Images

Червеният тоалет перфектно описваше тялото на Нина, а изрязаните участъци попадаха точно на гърдите ѝ, разкривайки малко повече, отколкото сме свикнали да виждаме от българката. Всичко това беше комбинирано с бижута от Messika, включително диамантен чокър и красиви обеци.

До Добрев гордо беше застанал приятелят ѝ Шон Уайт, който облече класически смокинг с бяла риза и черна папийонка. Малко по-рано двамата присъстваха и на състезанието от Гранд При на Монако.

Нина Добрев,

Снимка: Getty Images

Двойката наскоро показва любовта си из цяла Европа. По-рано през месеца Шон и Нина, които потвърдиха за връзката си през май 2020 година, направиха дебюта си на червения килим. Те присъстваха на премиерата на „Топ Гън: Маверик“ в Лондон на 19 май.

През април пък сноубордистът и актрисата бяха забелязани в Солун, където Нина снимаше филма The Bricklayer. След края на снимките, влюбените останаха за малко в Гърция, за да се насладят на топлото слънце, вкусната храна и красивите гледки. Снимки от ваканцията им постоянно се публикуваха в социалните мрежи, привличайки погледа на феновете.

Според източник, двойката вече сериозно обмисля общото си бъдеще. „Много са влюбени и са много сладки заедно. Прекрасни са“, казва той пред E!News още през декември.

През февруари тази година Нина доказа, че е най-големият фен на Шон, когато той участваше на последната си зимна Олимпиада, провела се в Пекин. Актрисата не успя да бъде лично до любимия си заради ограниченията около пандемията, но пък показа подкрепата си дори от няколко хиляди километра.

„Любовта и подкрепата ѝ са невероятни. Тя е до мен във всеки един етап, обажда ми се, скрила е няколко бележки в багажа ми, просто е направила всичко, с което да оправи деня ми“, казва Шон от Пекин.

Въпреки че се прибра без медал, завършвайки на четвърто място във финала, Нина все пак се гордееше с приятеля си.

„Аз съм впечатлена от теб. Не мога да бъда по-горда. Горда съм с всичко, което си постигнал през последните 20 години като състезател и мъж. Ти си единствен по рода си. Истински герой, който ме вдъхновява всеки ден“, написа тя в социалните мрежи. Допълни, че Уайт си остава най-добрият сноубордист на всички времена, а за нея е и най-доброто гадже.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари