IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев получи очарователна изненада от гаджето си

10 януари 2022 17 50

По случай 33-ия си рожден ден

БГНЕС

БГНЕС

Нина Добрев получи очарователна изненада от своя приятел Шон Уайт по случай 33-ия си рожден ден. Известният сноубордист сподели забавни кадри и видеоклипове с Нина в своя Instagram профил, с което доказа не само колко сладка и чаровна е тя, но и колко сериозни са отношенията им! В публикацията си Уайт нарече нежно любимата си „секси бъркотия“.

На 9 януари 35-годишният олимпийски златен медалист отбеляза рождения ден на Нина, включвайки няколко снимки, на които Нина лежи върху кон, цапа се докато яде с ръце храната си, пие вино, докато стои с маска за лице и др. Той също така публикува и абсурдно селфи на двойката, на което се вижда как Нина е на зъболекар, а той се преструва, че асистира на стоматолога.

Освен това спортистът сподели и няколко безгрижни, романтични снимки на себе си и половинката си, с които доказа, че отношенията им вървят повече от гладко.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shaun White (@shaunwhite)


В собствения си Instagram Нина отпразнува своя специален ден, като публикува клип, съдържащ някои от нейните домашни видеоклипове от детството ѝ. „Времето лети, когато си малък пънкар“, написа тя до публикацията.

Връзката на Нина и Шон започна през 2019-а, но се задълбочи през май 2020 г., докато двамата живееха заедно по време на пандемията. Наскоро източник сподели пред E!News, че Нина и Шон се „допълват перфектно“, добавяйки: „Имат сходна енергия – и двамата са забавни, но скромни, обичат да се смеят и са много активни“.

Според източника, Нина и Шон вече говорят открито пред близките си за своето общо бъдеще.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари