IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев със специален подарък за Шон Уайт

8 февруари 2022 17 40

Двамата в момента се намират на различни континенти заради Олимпиадата

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Зимната Олимпиада в Пекин вече започна, като множество двойки и семейства бяха разделени заради рестрикциите около коронавируса. Китай допуска само състезатели, като фенове и придружители нямат право да присъстват на пистите. Една от разделените двойки е тази на Нина Добрев и Шон Уайт, след като сноубордистът се класира за пети рекорден път на Олимпиада.

Въпреки разстоянието, Уайт усеща подкрепата на приятелката си, благодарение на специалния подарък, който тя му е направила преди заминаването. В интервю, дадено пред телевизия NBC, олимпиецът разказа как е бил изпратен в Пекин с надеждата да донесе поредното отличие у дома. Уайт се пошегува, че Нина на няколко пъти се е опитала да намери начин да се вмъкне с него в самолета за Китай, но безуспешно.

„Искаше ми се да е тук. Тя много ме подкрепя, с мен е във всяка една стъпка по пътя към успеха и просто е прекрасна“, каза той пред NBC. След като помаха на Нина от телевизора, Шон разкри и какъв подарък е получил от приятелката си. По негови думи Добрев е направила специално видео, в което е включила цялото семейство на Уайт и приятелите му. Олимпиецът не разказа повече подробности за клипчето, но заяви, че то е било невероятно и много трогателно. „Всички ми липсват, но със сигурност усещам любовта им от разстояние“, категоричен е той.

Шон Уайт и Нина Добрев са заедно повече от две години. Миналия месец актрисата не спести милите думи по адрес на гаджето си преди началото на зимната Олимпиада. „Много се вълнувам. Класиране за Олимпиада е едно от най-големите постижения, а той го прави вече за пети път. Много съм горда“, казва тя пред E!News.

Сноубордистът пристигна в Пекин още миналата седмица и често споделя снимки и видеа от подготовката си за състезанията. Пред Today той заяви, че това най-вероятно ще му е последната Олимпиада. С класирането си Уайт сътвори история като най-възрастният състезател на зимен олимпийски форум. Прави дебюта си през 2006 година, като е трикратен олимпийски шампион в дисциплината сноуборд халф-пайп. Печели златото още в дебюта си, след което взима това във Ванкувър през 2010 и в ПьонгЧанг през 2018 година.

„Много хора ме карат да продължа да се състезавам, но аз имах чудесни преживявания и съм благодарен за това, което съм постигнал. Готов съм да предам факлата на следващото поколение“, казва Шон.

Пътят на Уайт към златото започва на 8 февруари.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари