IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шон Уайт за Нина Добрев: Тя ми спаси живота

13 януари 2022 14 50

Олимпийският сноубордист и актрисата са заедно вече две години

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Шампионът по сноуборд и носител на олимпийско злато Шон Уайт и канадската актриса с български корени Нина Добрев са една от неочакваните двойки на Холивуд. Двамата се запознават в края на 2019 година, когато посрещат Нова година на общо парти. Прекарват изолацията заедно и оттогава са неразделни.

Преди обаче любовта им да бъде показана пред целия свят, Шон и Нина отделят време само за себе си, опознавайки сферата на другия. Макар и двамата да са доста известни в своите професии, сноубордистът признава, че не знаел името на Добрев и с какво точно се занимава тя.

„Всъщност не знаех нищо за нея“, казва Шон пред списание People. След като се запознават на парти, двамата посещават и друго общо събитие. След края му те решават да отидат на вечеря, но ресторантът, който са избрали, бил препълнен. Тогава Нина казала, че ще се опита да намери маса. Шон си спомня как актрисата се приближила до хостесата, която веднага се изчервила. Сноубордистът си помислил, че Добрев е казала, че е заедно с олимпийски медалист и това е предизвикало реакцията на дамата срещу нея.

Когато няколко други клиенти от близките маси се обърнали, Уайт се приближил към тях, мислейки си, че знае какво искат. „Мога ли да се снимам... с нея?“, бил обаче въпросът, който изненадал спортиста. Той не разбирал защо е толкова голям интересът към Добрев и с какво точно тя е известна.

Малко след това, след като двамата се опознават и Шон разбира за успехите на актрисата, те започват връзка, опитвайки се да намерят време един за друг на фона на заетите си графици. „Постоянно летяхме. Тя е актриса и снимаше филми, даваше пресконференции и такива неща, а аз се подготвям за състезание, давам интервюта и се появявам на различни събития“, разказва сноубордистът.

Но когато пандемията започва и е наложена изолация, двойката решава да се нанесе заедно и съвсем скоро купуват инструменти за ремонт и стартират възстановителни дейности по къщата, включително и боядисване.

„Отидохме до магазина и си купихме няколко бои и четки. Малко се надценихме, но пък беше много забавно“, казва Уайт. Допълва, че е осъзнал точно колко специална е Нина, когато кучетата им – Стийв и Маверик – са станали приятели. Според него, френският му булдог има малко агресивно поведение към другите кучета, но веднага е приел Маверик. Затова е и сметнал, че връзката му с Добрев ще се получи.

Сноубордистът се похвали, че отношенията им постоянно растат и стават все по-сериозни. „Нина ме подкрепя страшно много и е невероятна. По време на пандемията тя ми спаси живота – наистина направи това време от годината специално“, категоричен е той.

В момента Шон Уайт се подготвя за квалификациите за зимните олимпийски игри в Пекин. Ако успее да се класира, това ще бъде петата му и последна Олимпиада. Тя започва на 4 февруари.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари