IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шон Уайт с романтична изненада за Нина Добрев

16 юни 2021 09 00

Двамата отпразнуваха годишнина от първата им среща

Снимка: БГНЕС

Вече от година сърцето на Нина Добрев си има своя бял рицар. Актрисата е щастливо обвързана с олимпийския шампион по сноуборд Шон Уайт. Двамата дълго време криеха връзката си, но постепенно започнаха да допускат феновете до личния си живот и да публикуват общи снимки в социалните мрежи. Наскоро те бяха и на обща зимна почивка заедно с колегата на Добрев Пол Уесли и неговата съпруга.

Отношенията на Шон и Нина се задълбочават по време на пандемията от коронавирус, когато двамата прекарват все повече време заедно. Именно по време на изолацията се появи и тяхната първа обща снимка. Тогава те решиха да покарат колело из квартала, където живее актрисата, тъй като това беше единственият начин да излязат навън, без да нарушават правилата в САЩ.

Оказва се обаче, че влюбените са имали и няколко поводи за празнуване въпреки смутните времена. По време на пандемията те са отбелязали и годишнина от първата си среща, а Шон е направил романтичен жест към Нина, който може да размекне сърцето на всяка дама. Той е искал да пресъздаде обстановката от първата им официална среща, но всички ресторанти там са били затворени. Това обаче не спряло Шон и той решил да направи всичко възможно, за да постигне желания резултат.

„Помолих се на собственика на заведението и успях да го накарам да отвори мястото само за нас. Беше доста забавно да разполагаме с цял ресторант“, казва Уайт пред Us Weekly. Явно сноубордистът е готов на всичко за своята половинка, с която започва да излиза в началото на 2020 година. Двамата всъщност се виждат на парти на 31 декември 2019-а и оттогава започват да комуникират и да се сближават. Официално оповестяват за връзката си през май миналата година.

Тъй като голяма част от първата им година като влюбени преминава под знака на пандемията, Шон и Нина е трябвало да бъдат креативни в създаването на романтична обстановка. „Успяхме да отидем няколко пъти на автокино. Правихме съвсем обикновени неща“, признава спортистът. Благодарение на това, че и двамата са доста добри в сноуборда, те са прекарали голяма част от времето си в планината, радвайки се на снега.

Въпреки че Уайт е олимпийски шампион по сноуборд, той признава, че възможностите на Добрев също не са за изхвърляне. „Тя беше почти професионалист преди да ме срещне. Не знам как се справя със скейтборда, но е израснала в Канада и това ѝ дава доста голямо предимство в сноуборда“, казва той.

За негово съжаление обаче Нина е била по-запозната с неговата професионална сфера, отколкото той с нейната. Добрев играе Елена Гилбърт в известната драма „Дневниците на вампира“ в продължение на 6 години. Тя напуска сериала през 2015-а, но се връща за финала му през 2017 година. „Когато започнахме да се опознаваме, си казах, че трябва да видя за какво става въпрос в това шоу“, признава Шон. Той добавя, че бил изненадан от многото епизоди, които се съдържат в един сезон, тъй като бил свикнал сезоните да са съставени от максимум 10 епизода.

Все пак Уайт обеща, че ще изгледа всичките 8 сезона на „Дневниците на вампира“, както и петте сезона на „Древните“, който разказва за най-древните вампири на вселената.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари