IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев и Пол Уесли заедно на ски ваканция

9 февруари 2021 14 40

Двамата бяха с половинките си Шон Уайт и Инес де Рамон

Снимка: Getty

Нина Добрев и Пол Уесли за пореден път доказват, че приятелството в Холивуд съществува. Вместо да гледат най-важния футболен мач в Америка, актьорите прекараха неделния Супербол, карайки сноуборд и получавайки професионални уроци от олимпийския шампион Шон Уайт.

Уайт не беше случайно избран, тъй като от няколко месеца е във връзка с Нина. Към двамата влюбени се присъединиха Пол Уесли и съпругата му Инес де Рамон. Четиримата избраха курорта Джаксън Хол, където снегът беше доста натрупал, след като Америка беше ударена от продължителни снежни бури, които донесоха и значителни снежни покривки.

Добрев сподели снимки на компанията, като на една от тях се вижда как всички те са със ски екипировка и очила, возейки се на лифт. „Понякога трябва да отидеш на двойна среща“, написа тя. Пол пък нарече срещата „моят неделен Супербол“, споделяйки галерия от снимки и видеа, на които се вижда как приятелите се забавляват в снега.

Нина Добрев и Шон Уайт се срещат вече почти година, след като за първи път бяха забелязани заедно през март. Тогава папараци ги хванаха как карат колела в Малибу, опитвайки се да поддържат форма по време на пандемията. Що се отнася до Пол Уесли и Инес де Рамон, двамата са щастливо женени от 2019 година.

През декември стана ясно, че Добрев и Уайт обмислят общото си бъдеще заедно. „Те са много щастливи и нещата между тях вървят доста добре“, казва източник пред E!News. Тази година олимпийският шампион беше плътно до приятелката си, която отпразнува своя 32-ри рожден ден, преструвайки се, че навършва 31 години за втори път. „Щастлива съм да навърша 31 години (отново)! Смятам, че всички ще се съгласим, че 2020 година не се брои, затова не я считам. 2021-а, по-добре да се стегнеш, защото иначе отново ще празнувам 31-ия си рожден ден...“, написа Нина в социалните мрежи.

Звездите от „Дневниците на вампира“ пък получиха професионален урок по сноуборд от Шон Уайт. На една от снимките Пол и шампионът позират един до друг, стъпили върху дъските си. Уесли успя да хване сноубордиста и в действие, който показва завидни умения на снега.

Преди години Пол разкри, че с Нина никак не са се разбирали на снимачната площадка на „Дневниците на вампира“. Постепенно обаче, след като актрисата напуска сериала, двамата започват да говорят по-често и да намират общи интереси. „В първите години много се изнервяхме, но след това създадохме едно невероятно приятелство“, казва той през 2019 година.

Миналата година пък двамата успяха да създадат слух около себе си, когато заявиха, че имат общо дете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари