IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев и Пол Уесли разкриха името на тайното си дете

18 ноември 2020 10 40

Какво е общото между двамата актьори и Джъстин Бийбър?

Снимка: Getty

Нина Добрев и Пол Уесли се запознават на снимачната площадка на сериала „Дневниците на вампира“, където играят двойка. Двамата добиват световна слава, като българката напуска поредицата през шести сезон, а колегата ѝ остава до самия ѝ край. Тъй като химията на екрана между тях беше изключително добра, много от феновете смятаха, че Добрев и Уесли имат романтична връзка и в живота.

Тези слухове обаче бяха разбити, когато се разбра, че Нина излиза с Иън Сомърхолдър, който също беше част от „Дневниците“, Пол Уесли е женен за колежката си Тори Девито. Двамата се разделят през 2013 година, след което актьорът започва връзка с Фийби Тонкин, а в момента е отново женен, но този път за Инес дьо Рамон. Нещата между Добрев и Сомърхолдър също не проработиха и двамата поеха по различни пътища след 3-годишна връзка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

Сега обаче слуховете за любов между Пол и Нина започват отново да се появяват, когато двамата споделиха, че имат общо дете. И то не кой да е, а Джъстин Бийбър. Разбира се, всичко беше в кръга на шегата, когато в Instagram се появи публикация, където изпълнителят беше сравнен с Уесли. От E!News успяха да намерят почти еднакви снимки на двамата мъже, което и породи шегата.

Много от феновете веднага започнаха да коментират публикацията, казвайки, че Бийбър и Уесли приличат на братя. „Благодаря ви! Най-накрая някой друг да го види! Показвам тази прилика от години!“, пише един потребител. Към коментарите се присъединиха Нина и Пол, които показаха чувството си за хумор.

„Това е моят син“, написа Уесли, а Добрев добави „Нашето дете“. Актьорът накара феновете още повече да се усмихнат, когато сложи хаштагове с „горди родители“, „липсваш ни, сине“ и „обади ни се“. Това не е първият път, в който колегите си комуникират. Въпреки че „Дневниците на вампира“ приключи през 2017 година, Пол и Нина поддържат доста близки отношения.

През септември двамата се събраха, за да прекарат цял ден заедно с кучетата си. Българската актриса използва Instagram, за да покаже на феновете как нейният домашен любимец се гони с този на колегата ѝ. На срещата е присъствала и съпругата на Уесли – Инес дьо Рамон, като снимки от събирането бяха публикувани в социалните мрежи.

Интересното е, че добрите приятели не са се понасяли в началото на сериала. През юни Добрев призна, че първите няколко месеца само е уважавала колегата си, но не го е харесвала. Тя добавя, че много хора на снимачната площадка са ги смятали за двойка, но всъщност чувството между тях е било омраза.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

„Толкова много се ненавиждахме, че хората го помислиха за любов“, казва Нина. Все пак всичко завършва добре и в момента двамата актьори са в добри отношения и са едни от най-близките приятели.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари