IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изолацията на Нина Добрев

8 май 2020 10 30

Актрисата разказва за времето вкъщи

Снимка: БГНЕС

Социалната изолация беше нещо, с което всеки един от нас трябваше да свикне. Мярката беше наложена, за да бъде забавено разпространението на коронавируса. В България прекарахме около два месеца затворени вкъщи, променихме сериозно навиците си и се научихме да оценяваме времето с приятели и роднини.

И докато у нас този период на изолация е към края си, то в някои страни той продължава. Една от тях е САЩ, където смъртните случаи на коронавирус вече надминават 70 хиляди, а заразените са над 1 млн. Улиците в градове, в които доскоро е кипял живот, са почти празни и жителите им са помолени да не излизат без основателна причина.

В изолация се намира и Нина Добрев, която споделя как времето вкъщи е променило живота ѝ. Тя говори откровено пред „Allure“ и признава, че още в началото й се е повредила кафемашината и сега живее без любимия си кофеин. „Това е мъчение. Не го пожелавам на никого. Липсва ми кафето, сушито и човешкият контакт“, казва актрисата пред списанието.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

Тя допълва, че е започнала да отделя по-голямо внимание на психическото си състояние и се опитва да се занимава с различни неща, за да пребори скуката. Тези хобита включват готвене, четене, трениране и дейности, които „хранят душата ми и ми дават смисъл в тези трудни времена“.

Както всички нас, и Добрев разбира, че сега повече от всичко имаме нужда от семейството и приятелите си. Казва, че се чувства много по-свързана с тях, въпреки че не може да ги види на живо. Благодарение на дигиталните технологии, Нина говори с родителите и близките си всеки ден.

С ограничаване на движението и затварянето на фитнеси, всеки от нас трябваше да потърси начин да поддържа форма вкъщи. И докато някои звезди си имат домашен фитнес, то Добрев е също като обикновените хора и няма такива екстри у дома. Затова е намерила алтернатива, помагайки си с всичко, което намери в къщата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

„Имам един много тежък свещник, който вдигам над рамената си и използвам като тежест. Голямата ваза от градината ми помага, когато клякам, а кучето си го слагам на бедрата си и го вдигам, когато искам да тренирам бедрата си“.

Грижата за кожата също сериозно се е променила по време на изолация. Докато седи вкъщи, Нина оставя лицето си да диша и използва много малко козметични продукти. Заради актьорската си кариера и многото събития, на които трябва да присъства, звездата рядко излизаше без грим. Сега обаче признава, че чувства кожата си много по-свежа и здрава от преди.

„За мен красотата е способността да се адаптираш към промените, които се случват през годините и ще продължават да се случват. Постоянно се развиваме и моята най-голяма цел е да обичам себе си по всяко време“, казва актрисата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

Тя добавя, че по време на изолацията оставя косата си на мира. „Имам къдрава коса и след като се изкъпя не я третирам с нищо, а просто я чакам да изсъхне сама“. Добрев споделя, че преди да заспи оформя две плитки и си ляга по този начин. На следващия ден вече има нова прическа. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари