IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездната социална изолация: Без грим и екстеншъни

28 април 2020 14 30

Много от известните личности се върнаха към естествената си визия

Снимка: БГНЕС

Както много хора по света, известните личности също са поставени в социална изолация и рядко напускат домовете си. В резултат на това много от тях забравят за грима и прическите и позволяват на кожата и косата да си починат малко. Разбира се, всичко това се документира в социалните мрежи, където звездите призовават феновете си да останат у дома, за да се спре разпространението на коронавируса.

И докато ние работим здраво от вкъщи и се опитваме да се справим с цялата домакинска работа, да поддържаме добра форма и да отделяме внимание на децата, то известните дами и господа публикуват снимки без грим и екстеншъни. По този начин те искат да покажат на света, че естествената визия също е красива.

Вижте кои звезди се престрашиха да се покажат без грим и прическа.

Кайли Дженър

Само преди няколко седмици риалити звездата заяви, че дава на косата си малко почивка и забравя за екстеншъните и тежките прически. Към това тя прибави и естествената визия на лицето си, зарязвайки гримовете. В петък Дженър публикува клип, на който се вижда, че тя спазва обещанието си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) on

„Всъщност, това е първият път, в който показвам естествената си коса“, каза Кайли по време на live чат с приятелката си Стаси. Тя добави, че социалната изолация е перфектното време, в което да оставиш цялото ти тяло да си почине от гримове, маникюри и прически.

Ариана Гранде

Всички знаем, че изпълнителката рядко се показва на сцена или на светско събитие без дългата си опашка, която сякаш е залепена за косата ѝ. Всъщност, Гранде използва огромен екстеншън, а естествената ѝ визия е доста по-различна. На 30 март звездата публикува снимка в социалните мрежи, на която показва истинската си коса, която е къдрава.

Майка ѝ, Джоан, побърза да поздрави момичето си и написа в социалните мрежи, че Ариана изглежда „повече от зашеметяващо“. 

Кевин Харт

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on

Докато се намира в социална изолация, Кевин Харт реши да забрави за боядисването и да даде на косата си малка почивка. Актьорът сподели снимка в социалните мрежи и призна, че често маскира сивите си коси, когато работи. „Сега обаче нямам работа и затова реших да зарежа всичко“, казва той. 

Кейти Пери

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

В края на март бременната приятелка на Орландо Блум сподели снимка, с която разкри, че и тя забравя за разкрасителните процедури през тези месеци. Тъй като шоуто „American Idol“, в което Пери е съдия, не се снима в момента, изпълнителката е решила да се отдаде на естествената си визия.

Тя показа, че стилът ѝ доста се е променил по време на карантина и в момента е оставила настрана всички гримове и бои за коса. „Надявам се всички да сте здрави у дома“, пише Кейти.

Зоуи Кравиц

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

Дъщерята на Лени Кравиц публикува снимка, на която показва, че и без грим изглежда чудесно. Тя насърчи всички свои последователи да останат вкъщи и да се справят с трудностите от социалната изолация лека-полека. 

Ванеса Уилямс

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanessa Williams (@vanessawilliamsofficial) on

Актрисата посрещна 57-ия си рожден ден под карантина и без грим. „Добро утро 57“, написа тя под снимка, направена от леглото. Уилямс благодари за подкрепата, която получава всеки ден от близки и приятели и се надява всичко това скоро да свърши.

Нина Добрев

Канадката с български корени реши да позира без грим докато разхожда кучето си по време на карантината.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари