IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайните на Нина Добрев за красива кожа

24 март 2020 10 30

Актрисата е сред най-хубавите жени в Холивуд

Снимка: Getty

Нина Добрев е една от личностите, с които България трябва да се гордее. Актрисата е родена в София, но на 3-годишна възраст заминава със семейството си в Канада, където се заражда и любовта ѝ към киното. Започва да учи актьорско майсторство и не след дълго получава първата си роля.

През 2006 година тя играе Мия Джоунс в сериала „Degrassi“, но големият ѝ пробив идва с ролята на Елена Гилбърт в „Дневниците на вампира“. Въпреки че е една от най-харесваните жени в Холивуд и често попада в класациите за най-красивите актриси, Добрев признава, че като малка не се е харесвала особено много.

„Винаги се критикувах заради теглото, косата или кожата си“, казва тя пред „Women's Health“.

Постепенно обаче започва да променя начина си на мислене и вече не обръща толкова много внимание на тези неща. Избира да се дистанцира от медиите и от слуховете за себе си. Идеалното бягство за нея е сред природата, когато се чувства зле и иска да повдигне настроението си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

Пред „Women's Health“ казва, че често отива да тича и след това се чувства доста уверена в себе си. Разбира се, обича и да си почива, но пък тогава се отдава на грижа за кожата. През 2019 година актрисата става част от семейството на Dior Beauty. Описва партньорството като „сбъдната мечта“ и нещо, което искала още преди да стане актриса. Добрев споделя, че има няколко лесни трика, с които се грижи за кожата си.

Ето кои са те:

Винаги почиства лицето си след тренировка

Добрев споделя, че най-голямото ѝ желание след фитнес е веднага да влезе под душа. Това обаче е невъзможно, тъй като залата се намира доста далеч от дома ѝ. Затова тя е намерила начин да се погрижи частично за кожата си. 

„Винаги имам кърпички за почистване на грим в себе си. След като изляза от залата, веднага почиствам лицето си“, казва тя пред списанието. 

Казва, че с напредването на възрастта, порите ѝ все по-често се запушват и този трик спасява кожата ѝ. 

Няколко неща наведнъж

Нина казва, че прекарва доста време под душа. Тя признава, че не влиза в банята само за измиване на тялото и косата, а остава време на топлата вода и парата да отворят добре порите ѝ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

„Под душа мия зъбите и лицето си“, споделя Добрев пред „Women's Health“. Добавя, че използва продукти за дълбоко почистване на кожата, които се борят с мръсотията и тежкия грим, който слага, когато е на работа. 

Подхранване на кожата

Когато се чувства уморена, звездата залага на т.нар. „мист за лице“. Това е продукт за лице, който е под формата на спрей и овлажнява кожата. Изключително практичен е за всяка дама, тъй като лесно се побира в чантата ви и може да бъде с вас навсякъде.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

Точно така е и при Добрев, която споделя, че не излиза от вкъщи без такъв спрей. Казва, че е подходящ за всичко. „Става за преди или след грим“. Големите разфасовки си е оставила вкъщи, но има и малки, които е разпределила в чантите си за пътуване и фитнес. 

Смесване на няколко продукта

Добрев споделя пред „Women's Health“, че винаги смесва малко от коректора и основата си, за да сложи под очите си. „Никога не слагам само коректор, защото изглеждам много бледа“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

Често прилага този трик, когато е на почивка и слънцето променя цвета на кожата ѝ. За да получи по-естествен вид, тя смесва двата продукта докато види желания резултат. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари