IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев боядиса косата си в лилаво

14 май 2020 13 35

Карантината те кара да правиш луди неща

Снимка: БГНЕС

Нина Добрев се присъедини към списъка със звезди, които променят прическите си по време на изолацията. Докато са затворени вкъщи, известните личности сериозно се вглеждат в косите си и искат да направят някаква промяна. Тъй като салоните за красота в Америка са затворени заради коронавируса, някои дами решиха да покажат естествения си цвят и дори сивите си коси, а други пък заложиха на подстрижка у дома.

Има и такива, които предпочетоха да изпробват нов цвят за косата си. Тук са включени Хилари Дъф, която се боядиса в синьо, Сара Мишел Гелър и Дуа Липа, които пък заложиха на розовото. „Тъй като все още сме под карантина, трябваше да измисля нови начини, с които да изложа децата си“, казва актрисата от „Бъфи, убийцата на вампири“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

Сега Нина Добрев влиза в клуба на новите цветове. Тя реши да се боядиса в лилаво и запечата целия процес в социалните мрежи. Нещата обаче явно не са се получили много добре, защото цветът едва се забелязва. „Ако се вгледате много внимателно, ще можете да го видите“, пише канадската актриса. 

Тя добави, че не се е подстригвала отдавна и краищата ѝ изглеждат доста зле. Добрев сподели, че карантината я е накарала да направи нещо лудо и затова е избрала лилавата боя. Дали ще остане с този цвят на косата още дълго време, предстои да разберем. През уикенда Нина отпразнува Деня на майката, споделяйки няколко мили снимки от миналото. В момента се говори, че актрисата прекарва изолацията с Шон Уайт, с когото беше забелязана да кара колело преди месец.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

В социалните мрежи Добрев публикува снимка, на която се вижда, че е излязла на разходка с някого, но феновете трябваше да се задоволят само с краката на човека. Дали това е Уайт не се знае, но почитателите са почти сигурни, че звездата има нов мъж до себе си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари