IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев отбеляза 31-вия си рожден ден за втора поредна година

11 януари 2021 14 40

Актрисата заяви, че 2020 година не се брои

Снимка: БГНЕС

Нина Добрев отпразнува 31-вия си рожден ден втори път, защото 2020 година не ѝ хареса и не смята да я вписва в историята. Този път обаче празненството е доста по-различно от миналото, тъй като до актрисата е приятелят ѝ Шон Уайт, с когото се среща вече почти година.

Звездата от „Дневниците на вампира“ сподели сладко видео, в което е събрала моменти от детските си рождени дни. „Благодаря за пожеланията. По-стара? Да. По-мъдра? Със сигурност. Все още с детска душа? 100%. Вълнувам се да навърша 31 (отново) днес! (защото смятам, че всички можем да се съгласим, че 2020 не се брои. Затова повтарям рождения си ден). Дано 2021 година се стегне, защото ще празнувам 31-вия си рожден ден отново и следващата година“, пише Добрев под клипчето.

Колкото и да се оплаква обаче, Нина има за какво да благодари на миналата година. Именно тогава тя започна връзката си с Шон Уайт и двамата изглеждат доста влюбени. Според източници, звездите дори вече обмислят бъдещето си заедно, а актрисата прекара два важни празника със семейството на приятеля си. Тя беше на гости за Деня на благодарността и за Коледа.

34-годишният Уайт, който е олимпийски шампион по сноуборд, изрази любовта си в социалните мрежи, като публикува видео и снимки на приятелката си. На част от фотосите двамата са облечени в ярки цветове, като Шон носи синя риза и червени слънчеви очила, а Добрев е с яке в бяло и розово и скиорски очила. „Жалко, че никога не се забавляваме... Честит рожден ден, скъпа“, написа шампионът в социалните мрежи. Той сподели и видео в историите си в Instagram, на което се вижда как приятелката му се наслаждава на ястие в планината.

Според източници, Шон и Нина се запознават на Нова година, когато и двамата посрещат 2020-а с приятели в Лас Вегас. Добрев е придружавана от колежките си от „Дневниците на вампира“ Кандис Акола Кинг и Кела Уел. Само няколко месеца по-късно, двамата вече не крият връзката си, като са забелязани да карат колела в Малибу. Снимките им обикалят социалните мрежи за нула време, но феновете трябва да почакат още малко за официалното потвърждение.

То идва през май 2020 година, когато Нина се превърна в личния фризьор на Шон по време на изолацията. Нещата стават сериозни през ноември и влюбените прекарват Деня на благодарността заедно, а малко по-късно идва ред и на общата Коледа. „Те са много щастливи и нещата между тях вървят добре“, казва източник пред E!News.

След като официализираха връзката си в социалните мрежи, Шон и Нина често споделят общи снимки, като тази, на която актрисата се е качила на раменете на приятеля си.

***

***

***

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари