IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шон Уайт: Нямам търпение да започна нов етап от живота заедно с Нина

16 февруари 2022 08 30

Сноубордистът се отказа от спорта след петата си Олимпиада

Снимки: БГНЕС

Снимки: БГНЕС

Въпреки че Шон Уайт не успя да грабне медал по време на петата си и последна зимна Олимпиада в Пекин тази година, той все пак има награда вкъщи и това е любовта и подкрепата на приятелката му Нина Добрев.

Пред E!News сноубордистът, който завърши на четвърто място във финала на дисциплината сноуборд халф-пайп, заяви, че подкрепата и любовта на Нина са невероятни. „Тя беше през цялото време с мен в Пекин. След тренировките ми се обаждаше по телефона, имах и скрити бележки в куфарите си, просто всякакви неща, които можеха да направят деня ми по-добър“, казва Уайт.

Заради ограниченията около коронавируса, Нина нямаше право да пътува за Пекин заедно с приятеля си. Преди началото на Олимпиадата Шон се пошегува, че актрисата дори е направила всичко възможно, за да се побере в един от куфарите, но така и не е успяла. Въпреки това тя му е направила видео, включващо пожелания от приятели и семейство, за да го изпрати с усмивка към Китай. Именно всеки един малък жест от страна на Нина е бил най-важното нещо за Уайт докато той е бил в Пекин.

„Тя знаеше, че приятелите и семейството ми не можеха да бъдат с мен и затова ги събра на едно място и направи това страхотно видео, в което всеки един от тях ми пожела успех и изпрати своята подкрепа и любов. Това видео го гледах всеки ден, за да се сдобия с повече енергия и да усетя подкрепата чак от Америка. Беше прекрасно“, казва Уайт.

35-годишният сноубордист заяви, че ще се пенсионира след Олимпиадата, наричайки участието си в Пекин „невероятно“ и „странно“ преживяване. Той допълни, че се е чувствал страхотно, когато е виждал милите думи на феновете в социалните мрежи и добрите пожелания, които съперниците са му казали след края на състезанието.

Въпреки че не завърши кариерата си с медал, Шон все пак е изключително благодарен за 15-годишното си изживяване. „Знаех, че този ден някога ще дойде, но все пак си беше доста емоционален момент“, казва той. След края на състезанието спортистът не успя да сдържи сълзите си, като в социалните мрежи се появиха видеа, на които се вижда, че и Нина се разчувства, когато вижда как любимият ѝ мъж плаче по телевизията.

Относно бъдещето си, Уайт споделя, че няма търпение отново да се види с Добрев и двамата най-накрая да започнат да мислят за следващата глава от съвместния си живот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари