IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев и Шон Уайт – стилни и влюбени

22 март 2022 16 30

Двамата си почиват в Коста Рика

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Нина Добрев и Шон Уайт се допълват идеално, що се отнася до модните им избори.

Двойката, която вече няколко седмици не спира да празнува пенсионирането на Уайт от професионалния сноуборд, се наслаждава на ваканцията си в Коста Рика. За щастие на феновете, влюбените често споделят снимки от пътуването, доказвайки че са един за друг както в живота, така и на модния подиум.

Една от последните им снимки, публикувана от Нина Добрев, показва как актрисата и приятелят ѝ се гледат влюбено, излегнали се на голям двоен шезлонг. Звездата от „Дневниците на вампира“ е облякла черен цял бански на Fendi, който е комбинирала със сламена шапка и слънчеви очила. До нея Уайт също е заложил на марката Fendi, обличайки светли гащета, допълнени от слънчеви очила и тънък златен синджир.

„Случайно попаднахме в света на Fendi в Коста Рика“, написа Добрев под снимката, която всъщност е част от цяла галерия. На останалите кадри двамата влюбени се закачат, като по едно време Шон леко подръпва банския на приятелката си. И двата модела за плажа струват 530 долара и се разпродават много бързо с наближаване на лятото.

Ваканцията на Нина и Шон идва, след като сноубордистът обяви, че се оттегля от спорта след Зимните олимпийски игри в Пекин тази година. Там той успя да се класира на четвърто място във финала на дисциплината сноуборд халф-пайп, като се превърна в най-възрастния състезател в историята на зимен олимпийски форум.

Двойката се опитва да попие всичко от Коста Рика, наслаждавайки се на сърфиране, спускане по въжена линия и отпускайки се с масажите в комплекса. Добрев се похвали, че използва глинена маска за цялото си тяло, с която се опитва да подхрани кожата и да я подготви за лятото.

По-рано през месеца актрисата помогна на Уайт да отпразнува пенсионирането си, организирайки парти с най-близките им приятели. Всички те носеха червени перуки, за да могат да приличат на сноубордиста и неговата рижава коса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари