IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новата любима на Благой Георгиев си татуира името му

7 юни 2022 17 50

Бившият футболист не крие последната жена в живота си

Istock

Istock

Новата жена в живота на бившия футболист Благой Георгиев реши да си татуира името му. Красавицата, за която се знае, че е доста по-млада от Георгиев и че е родом от Велинград, си направи татус на рамото, който представлява две преплетени сърца, а в тях е вградено името на Благой.

Самият Благой се похвали с татуировката на пищната брюнетка, публикувайки тяхна обща снимка в своя Instagram профил. На кадъра акцентът е именно върху татуса на лявата ръка на красавицата. Самият Благой е известен с любовта си към татуировките и почти цялото му тяло е покрито с такива, а голяма част от тях пък са вдъхновени от християнската религия – една от причините за прякора на набожния Благой – „Благо Джизъса“.

Под поста на бившия национал освен позитивни коментари към снимката му с красавицата, има и такива, които изказват доста негативното си мнение относно влюбчивия характер на Благой и се чудят на решението на момичето да си татуира името му, предвид славата му на голям женкар.

Според столичен вестник Благой и брюнетката са си казали тайно „да“ в началото на май месец и дори тя очаква дете. На една от общите им снимки се забелязва, че двамата носят еднакви пръстени, които много приличат на брачни халки. На въпросния кадър влюбените релаксират заедно на романтичната си почивка на остров Бали. На друг кадър пък той нежно е поставил ръка върху корема на красавицата, което може да е евентуален намек за бременност.

В началото на годината Благой се раздели с майката на най-малкия си син, който носи неговото име – плеймейтката Златка Райкова. От първата си голяма любов – гимнастичката Христина Витанова той има син и дъщеря, а освен това има и един син – Илай от руската танцьорка Есмер Омерова, с която обаче е в обтегнати отношения.

Припомняме само, че преди 7 години Благой беше арестуван от карабинерите в Рим, след като се опита да издълбае името си с монета върху една от колоните в Колизеума. По това време Георгиев все още играеше в „Рубин“, Казан и беше щастливо женен за Есмер.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари