IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лизо и новият ѝ приятел с дебют на червения килим

13 юни 2022 10 50

Изпълнителката сподели снимките и в социалните мрежи

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Лизо и приятелят ѝ Майк Райт вече официално са записани в историята на червените килими!

Преди няколко дни влюбената двойка присъства на събитието For Your Consideration, което е част от риалити предаването Watch Out for the Big Grrrls. То е под формата на състезание и направи своята премиера в Amazon Prime през март тази година. Според Лизо, която е продуцент на шоуто, то има за цел не само да противопостави участниците един срещу друг, но и да ги научи да обичат себе си.

„Преди смятах, че лицето ми е красиво, но тялото – не. Започнах да вярвам на тези думи, защото хората ми ги казваха постоянно. Но вече ми писна от тях. Писна ми и от тези хора“, каза изпълнителката пред състезателите. В предаването 13 танцьори се изправят един срещу друг, за да си заслужат място сред екипа на Лизо за следващото ѝ турне, както и за участието ѝ във фестивала Bonnaroo, който започва на 16 юни.

За събитието For Your Consideration, провело се преди няколко дни, Лизо носеше розова минирокля с тънки презрамки, която комбинира с розов клин и розови токчета. Визията беше завършена от розови ръкавици с дължина до лактите. Приятелят й Майк Райт изглеждаше също толкова елегантно, носейки класически черен костюм.

В публикация в социалните мрежи Лизо сподели снимки както само на себе си, така и на такива с Райт, включително и близък кадър на пръстен, поставен върху лявата ѝ ръка. Засега не е ясно дали това е годежен пръстен или е просто аксесоар за допълнително ефектна визия. Бижуто не изглежда като за предстояща сватба, но Лизо е известна със своя нестандартен стил, така че нищо не се знае.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

За момента изпълнителката предпочита да държи връзката си далеч от светлината на прожекторите. В интервю пред Анди Коен през април тази година тя заяви само, че има мъж до себе си, но тогава не сподели повече детайли.

„През февруари беше снимана с мистериозен мъж в Лос Анджелис. Все още ли сте заедно?“, попита Коен, на което Лизо отговори с „Да, както и да е, да“. Снимката, за която водещият говори, е направена на Свети Валентин, когато звездата беше забелязана да излиза от известен ресторант заедно с Райт.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @datingwithcompatibility

Попитана дали статусът ѝ на известна личност пречи на любовния ѝ живот, Лизо отговори, че с правилния човек всичко изглежда лесно. „Ако до теб стои правилният човек, нищо не е трудно. Известността дори не е фактор. Връзката ви трябва да бъде базирана на подкрепа, независимо какво работите“, казва Лизо.

През април пък тя отново беше забелязана в компанията на Майк Райт, този път по случай 34-ия си рожден ден.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари