IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карди Би отбеляза 9 месеца щастие

9 юни 2022 08 40

Рапърката показа сина си Уейв

БГНЕС

БГНЕС

Карди Би отбеляза в социалните мрежи, че са изминали 9 месеца, изпълнени с много щастие. Именно от толкова време певицата е майка на син, което стана повод да покаже колко е пораснал.

„Честити 9 месеца, Уейв!“, написа 29-годишната рапърка. И качи слайдшоу с кадри на момченцето.

Гордата майка сподели, че бебето расте изключително бързо. И с умиление си спомни за часовете след неговото раждане.

В галерията Карди Бие качила най-хубавите моменти на момченцето, което макар да е само на 9 месеца, вече е с продупчени уши и има обеци на тях. Освен това, точно като татко си, носи ланци на врата с висулки.

Карди Би превръща децата си в модни икони

Още докато първото дете на изпълнителката – Кълчър, бе по-малко, тя започна да го облича в дрехи на различни известни марки. Днес 3-годишното момиченце е нейното миникопие, като успешно рекламира най-различни дрехи, обувки и аксесоари.

Сега, когато второто дете на певицата поотрасна, тя продължава с модните находки и за него. Освен с ланци, тя често го снима със спортни шапки, бели маратонки и якета, каквито носят големите мъже.

Много хора отбелязаха, че момченцето е чаровно и прилича доста на неговата по-голяма сестра.

Карди Би криеше бебето известно време

Карди Би роди второто си дете през септември 2022 г. По-късно сподели пред феновете, че е имала проблеми и загубила много кръв, но се е възстановила и всичко лошо остава в миналото.

В началото звездата съобщи, че има момче, но не разкриваше подробности за него. Едва през април съобщи, че то носи името Уейв. и сподели първата негова снимка в социалните мрежи.

9-месечното момченце е второто дете за певицата, но не и за нейния татко Офсет. От предишните си връзки той има цели три дъщери – 12-годишната Джордан, 7-годишната Коди и 7-годишната Калеа от предишни връзки. Освен това през 2018 г. Карди Би му роди още едно момиченце – Кълчър.

Наскоро изпълнителката изненада своите последователи, разкривайки, че нейните ултрадълги и остри нокти не ѝ пречат да сменя памперси.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари